
Σέρρες – Κινητοποίηση αλληλεγγύης για να σωθεί ο 5χρονος Νικόλας με καταγωγή από Αλβανία
Ένα ολόκληρο χωριό στις Σέρρες κινητοποιήθηκε για να μαζευτούν τα απαραίτητα χρήματα ώστε να καλυφθούν τα έξοδα νοσηλείας για τον 5χρονο Νικόλα που έχει διαγνωστεί με κακοήθη όγκο
Ένα μικρό χωριό στις Σέρρες γίνεται παράδειγμα αλληλεγγύης για να σωθεί ένα μικρό παιδί. Οι κάτοικοι της Παλαιοκώμης Σερρών κινητοποιήθηκαν και πολύ γρήγορα κατάφεραν να μαζέψουν τα χρήματα που απαιτούνται για να καλυφθούν τα έξοδα νοσηλίων για τον 5χρονο Νικόλα.
Το παιδί έχει διαγνωστεί με κακοήθη όγκο και μόνο η χειρουργική επέμβαση, μπορεί να του δώσει ελπίδα.
Οι γονείς του παιδιού ήρθαν από την Αλβανία στην Ελλάδα και ζουν πάνω από 10 χρόνια στην Παλαιοκώμη και βρίσκονται σε καθεστώς πολιτικού ασύλου, χωρίς ωστόσο να έχουν άδεια νόμιμης διαμονής με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εργαστούν νόμιμα.
Έδωσαν στο παιδί ελπίδα
Η μητέρα του παιδιού ευχαριστεί όσους έδωσαν στο παιδί ελπίδα και το ίδιο θα πράξει και ο μικρός Νικόλας όταν βγει από το νοσοκομείο, όπως αναφέρει.
Από τη μεριά τους οι κάτοικοι δηλώνουν έτοιμοι να βοηθήσουν όσες φορές χρειαστεί προκειμένου ο μικρός Νικόλας να γυρίσει στο χωριό του υγειής.
- Άρης Betsson: Γκάλης και Αντετοκούνμπο θα παρακολουθήσουν μαζί το ματς με τον Πανιώνιο
- Νέα Αριστερά για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν έχουμε να κάνουμε με ρουσφέτια, αλλά με βαρύτατα ποινικά αδικήματα
- Η Κοινή Αγροτική Πολιτική και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ευρωπαϊκή Ύπαιθρο
- Ζενεβιέβ Μαζαρί: Εντυπωσιακή στην πρεμιέρα του «The Devil Wears Prada 2» στο Λονδίνο
- Ηράκλειο: Νέα στοιχεία για την δολοφονία της 43χρονης Ελευθερίας – Η εμμονή του δράστη και το GPS στο αυτοκίνητό της
- Έτσι γιόρτασε το Ισραήλ την Ημέρα Ανεξαρτησίας – Τίμησε τον ραβίνο που ζήτησε ισοπέδωση της Γάζας


