Τα σετ 3-2 (25-22, 18-25, 25-21, 22-25, 15-10)
Στους «8» του Challenge Cup o Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός πήρε τα δύο σετ που έψαχνε απέναντι στην Οστάνδη και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Challenge Cup.
Oι πράσινες του Αποστόλη Οικονόμου, μετά την χθεσινή καθαρή νίκη, πήραν τα δύο σετ που ήθελαν απέναντι στην Οστάνδη και προκρίθηκαν στους «8» του Challenge Cup.
Το «τριφύλλι» αν και βρέθηκε πίσω στα σετ με 1-0 (25-22), ισοφάρισε τις Βέλγες σε 1-1 (18-25). Οι τυπικά γηπεδούχες πήραν εκ νέου προβάδισμα με 2-1 (25-21), όμως οι «πράσινες» στάθηκαν όρθιες σε εκέινο το σημείο και ισοφάρισαν σε 2-2.
Το τελευταίο σετ εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία, με την Οστάνδη να παίρνει την νίκη με 3-2 στο ταίμ – μπρείκ (15-10).Πλεόν η ομάδα του Παναθηναϊκού περιμένει την νικήτρια του ζευγαριού Τενερίφη-Μπούρσα για να μάθει τον αντίπαλο της.
- Τζόουνς: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»
- Ανέβασε στα social media την καταδίωξή του από αστυνομικούς – Διέλυσε σε ανταλλακτικά τη μηχανή για να μην εντοπιστεί
- Πιερρακάκης για τους δασμούς Τραμπ: «Κλειδί ο διάλογος» – Θεμελιώδεις αρχές κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα
- O βασιλιάς του Μαρόκου αποδέχθηκε την πρόταση Τραμπ για ένταξή του ως ιδρυτικό μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Australian Open 2026: Όλοι οι χορηγοί του Slam και η πραγματική αξία των συμφωνιών
- Ανί Ερνό: Όταν μια παράνομη έκτρωση κόντεψε να τη σκοτώσει, έκανε το δικαίωμα στην άμβλωση σημαία της


