EuroCup Γυναικών – Με 85-70 επικράτησε ο Ολυμπιακός μέσα στην έδρα της Γένισεϊ
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 85-70 εκτός έδρας και βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την πρόκριση στους «16» του EuroCup Γυναικών
Σπουδαία νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, καθώς επικράτησε με 85-70 μέσα στην παγωμένη Σιβηρία της Γένισεϊ και βρίσκεται πλέον μια ανάσα από τη μεγάλη πρόκριση στους «16» του EuroCup.
Οι Ερυθρόλευκες έκαναν τεράστιο βήμα για την πρόκριση και, εφόσον υπερασπιστούν το σκορ τους στον επαναληπτικό του ΣΕΦ την επόμενη Τετάρτη, θα αγωνιστούν απέναντι στο νικητή του ζευγαριού Αϊντίν (Τουρκία) – PEAC (Ουγγαρία).
Πρώτη σκόρερ ήταν η Πλουφ με 29 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ξεχώρισαν και οι Βίτολα (15 π.), Τόλφρι (14 π.) και Νικολοπούλου (10 π., 9 ασ.).
Η ομάδα του Ζίμπαρτς επέβαλε το ρυθμό της από το ξεκίνημα, φθάνοντας τη διαφορά στους 10 πόντους (22-32), με το ημίχρονο να κλείνει με το σκορ στο 38-46.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε να κυριαρχεί στο παρκέ και, παρά τις προσπάθειες της Γένισεϊ, που μείωσε στους 3 (52-55), οι Ερυθρόλευκες κατάφεραν να πάρουν μια σημαντική νίκη με 85-70.
Τα δεκάλεπτα: 20-27, 38-46, 55-63, 70-85
- Βραζιλία: Τουλάχιστον 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις καταρρακτώδεις βροχές
- Ούμπερ – Τσιτσιπάς 2-0: Ήττα στον πρώτο γύρο του Ντουμπάι για τον Στέφανο
- Το «μυστικό» της αναγέννησης του Μπέντζαμιν Σέσκο
- Κυψέλη: Συγκλονίζει η μητέρα της 25χρονης ΑμεΑ – «Ασελγούσε μπροστά στην αδερφή της»
- Ουκρανία: Οι ηγέτες της G7 δηλώνουν την «ακλόνητη υποστήριξή τους» – Ανάμεσά τους και ο Τραμπ
- Άγριο επεισόδιο μεταξύ οδηγών στο κέντρο της Αθήνας




