Γιάννης Σερβετάς για Παναγιωτόπουλο – «Είναι αδιανόητο αυτό που βιώνω»
Ο Γιάννης Σερβετάς μίλησε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά το «τσουνάμι των αποκαλύψεων»
Σοκαρισμένος παραμένει ο Γιάννης Σερβετάς, όπως και όλη η υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, μετά την αποκάλυψη πως ο πρώην συνεργάτης τους, Στάθης Παναγιωτόπουλος προχώρησε στην δημοσίευση βίντεο και φωτογραφιών σεξουαλικού περιεχομένου της πρώην συντρόφου του, χωρίς τη συγκατάθεση της.
Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος – Μετά τον σάλο ακόμη μία εταιρία διακόπτει συνεργασία
«Δεν έχω να σας πω τίποτα, παιδιά. Δυο μέρες τώρα τα λέμε. Δεν έχουμε να πούμε τίποτε άλλο. Δεν το έχουμε ξεπεράσει, είμαστε σοκαρισμένοι. Αυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».
«Τα είπαμε όλα… Δεν έχω να πω κάτι άλλο… Μιλάμε δύο μέρες συνέχεια στην τηλεόραση. Τα είπαμε όλα».
«Είναι αδιανόητο αυτό που βιώνω. Έχω βιώσει κηδείες, στεναχώριες αλλά αυτό που βιώνω είναι φοβερό. Δεν το έχω… και μου βγαίνει σε θυμό. Ευχαριστώ, να είστε καλά» συμπλήρωσε ο Γιάννης Σερβετάς.
- Βιολάντα: Διέκοψαν την έρευνα στο εργοστάσιο υπό τον φόβο νέας έκρηξης
- Τι θα κάνει ο Τραμπ με το Ιράν – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες ενώ δυνάμεις των ΗΠΑ συγκεντρώνονται στην περιοχή
- Το σχολείο που φοβόταν τις βροχές
- Οι εθελόντριες που προστατεύουν τους σκυλάκους που δεν έχουν οικογένεια
- Η ζέστη σκοτώνει στους χώρους εργασίας – Το θεσμικό κενό στην ΕΕ και η απαίτηση για μέτρα
- Φυσικό αέριο: Τα επόμενα ορόσημα για τον Κάθετο Διάδρομο



