Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στάθης Παναγιωτόπουλος - Τα «καρφιά» των καλλιτεχνών εναντίων του

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Τα «καρφιά» των καλλιτεχνών εναντίων του

Οι αναρτήσεις των ανθρώπων του καλλιτεχνικού χώρου

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο ένας εκ των παρουσιαστών του Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος, δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου χωρίς την συγκατάθεση πρώην συντρόφου του, άνοιξε ο «Ασκός του Αιόλου» με πλήθος καταγγελιών να έρχονται στο φως της δημοσιοότητας κατά του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Την αρχική καταγγελία έκανε γνωστή μέσα από το twitter, ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, με τη συγκατάθεση της κοπέλας.

Σάλος επικρατεί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου, γυναίκες και άνδρες, να καταδικάζουν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για τις αποτρόπαιες πράξεις του και κάνουν ξεκάθαρη τη θέση τους δίπλα στην κοπέλα που βρέθηκε σε αυτή την τόσο δύσκολη θεση, ωστε να φτάσει στο σημείο να σκεφτεί να δώσει τέλος στη ζωή της, όπως είπε η ίδια.

Η Ζέτα Δούκα που στάθηκε «βράχος» στην αρχή του ξεσπάσματος του κινήματος #metoo και βρήκε τη δύναμη να μιλήσει ανοιχτά και να καταγγείλει συνάδελφο της για κακοποιητική συμπεριφορά.

Η ίδια φανερά μέσα από ανάρτηση της στο Instagram, παίρνει θέση στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο πλευρό της κοπέλας.

Η Καίτη Γαρμπή με τη σειρά της κάνει ανάρτηση στο twitter και αγανακτισμένη τοποθετείται πάνω στο θέμα:

«Οκ το καταλάβαμε. Ο Κανάκης «δεν ήξερε» επειδή ο κολλητός του φίλος και συνεργάτης επί 13 χρόνια δεν ενημέρωσε τους κολλητούς του φίλους και συνεργάτες πως είναι παλιοχαρακτήρας, εκδικητικός, κομπλεξικός και διεστραμμένος. Με αυτό το κορίτσι που υπέστη ηθική παρενόχληση για την βλάβη της ψυχοσωματικής της υγείας για τον φόβο της, το άγχος της, την ντροπή της, τον θυμό της, την ανασφάλειά της και όλα αυτά που θα κουβαλάει στο μέλλον, άγνωστο μέχρι πότε, Θα ασχοληθεί κανείς;»

Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βελλή:

H αναρτήσεις της Ρούλας Κορομηλά:

Οι αναρήσεις του Γιώργου Χρανιώτη:

Η ανάρτηση του Κώστα Κοκκινάκη:

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη:

Η Μαίρη Συνατσάκη πιο αισιόδοξη αναρτά με τη σειρά της:

και του Βασίλειου Κωστέτσου:

Ο Aντώνης Κανάκης στη χθεσινή του εκπομπή απευθύνθηκε στην κοπέλα, θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου:

«Η επόμενη σκέψη που μας έρχεται όταν ακούμε τέτοια, είναι αν αυτό συνέβαινε στο παιδί μου από έναν άνθρωπο που καθόταν 14 χρόνια δίπλα μου. Δεν έτυχε να γνωρίσουμε αυτήν την κοπέλα και τώρα έτυχε να μάθουμε τα όσα πέρασε και το τι βιώνει. Την άκουσα και με συγκίνησε πάρα πολύ, να λέει ότι νιώθει άσχημα για όλο αυτό που γίνεται. Αγάπη μου δεν έχεις κανένα λόγο να νιώθεις εσύ άσχημα. Όχι εσύ, μη νιώθεις άσχημα. Μπράβο σου που το έκανες και κινήθηκες κατευθείαν νομικά, άσχετα αν ακόμα περιμένεις να βρεις δικαίωση. Παράλληλα θέλουμε να σου πούμε κι εννοείται ότι είμαστε εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου σε οποιοδήποτε επίπεδο χρειαστείς. Το νιώθουμε σαν τεράστια δική μας ανάγκη. Μπήκες στην διαδικασία να πεις ότι ο ίδιος σού είπε πως κανένας δεν γνώριζε για αυτήν την μήνυση, ούτε η οικογένειά του. Πόσο πολύ θα ήθελα να είχες έρθει και να μας είχε πει ότι ακριβώς είχε συμβεί κι όταν έγινε».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024