Γκουαρδιόλα – Ταξιδεύει στη Βαρκελώνη για το «αντίο» του Αγουέρο
Το παρών στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του Κουν Αγουέρο αναμένεται να δώσει την Τετάρτη (15/12) ο Πεπ Γκουαρδιόλα.
Στο πλευρό του Κουν Αγουέρο, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, θα βρεθεί ο Πεπ Γκουαρδιόλα.
Ο Καταλανός τεχνικός, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσης με τον Αργεντινό από την κοινή θητεία τους στη Μάντσεστερ Σίτι, θα ταξιδέψει αύριο το πρωί (15/12) στη Βαρκελώνη, προκειμένου να περευρεθεί στη συνέντευξη Τύπου (13:00), μέσω της οποίας ο Αγουέρο θα επισημοποιήσει την απόσυρσή του από τους αγωνιστικούς χώρους για λόγους υγείας, μετά από 16 χρόνια παρουσίας στα γήπεδα.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο 33χρονος επιθετικός τον περασμένο Οκτώβρη στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Αλαβές (1-1) είχε αισθανθεί καρδιακή αρρυθμία, χωρίς να γνωρίζει εκείνη τη στιγμή πως αυτό θα ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.
🚨 Pep Guardiola is set to travel to Barcelona so he can be at Sergio Agüero’s retirement press conference tomorrow.
(Source: @CatalunyaRadio) pic.twitter.com/TVyM8CVaqQ
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) December 14, 2021
- Ο ταραχώδης έρωτας του JFK Jr. και της Ντάριλ Χάνα – «Τα tabloid, η δυσαρεστημένη Τζάκι, ο περιζήτητος εργένης, οι καβγάδες»
- ΟΗΕ: Ο Αντόνιο Γκουτέρες ανακοινώνει την ίδρυση ειδικής επιτροπής για τον έλεγχο της τεχνητής νοημοσύνης
- «Βιολάντα»: Οι αντιφάσεις του ιδιοκτήτη που δεν έπεισαν τις δικαστικές αρχές – Τι είπε για την οσμή
- Διεθνή ΜΜΕ: Βλέπουν «μάχη» μεταξύ Παναθηναϊκού και Χάποελ για τον Ομπράντοβιτς
- Μπραντ Πιτ: Ποιος είναι ο Έλληνας σωσίας που ταξίδεψε μαζί με τον διάσημο ηθοποιό
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» Κηφισός, Κηφισίας και Μεσογείων – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα