Κοροναϊός – Χορηγήθηκαν τα πρώτα μονοκλωνικά αντισώματα σε έγκυο που νόσησε
Η εγκυμονούσα παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα και ακολουθεί την θεραπεία της στο σπίτι.
Το πρώτο περιστατικό χορήγησης μονοκλωνικών αντισωμάτων για την αντιμετώπιση του κοροναϊού στο Νοσοκομείο Σερρών, χορηγήθηκε σε μια έγκυο που διανύει το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.
Αυτό ανακοίνωσε κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας και Μαιευτήρας κ. Δημήτρης Μπαλαξής για την χορήγηση των οποίων ακολουθείται μια συγκεκριμένη διαδικασία.
Η εγκυμονούσα παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα και ακολουθεί την θεραπεία της στο σπίτι.
Η Υπεύθυνη του εμβολιαστικού κέντρου του Νοσοκομείου, κ. Φανή Μάρκου ανακοίνωσε ότι από το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου ανοίγουν νέες εμβολιαστικές γραμμές για τους εμβολιασμούς των παιδιών ηλικίας 5 εως 11 ετών, οι οποίοι θα πραγματοποιούνται από τους παιδιάτρους. Εμβολιασμό σύμφωνα με την κ. Μάρκου μπορούν να κάνουν και τα παιδιά που νόσησαν, ώστε να έχουν μεγαλύτερη προστασία.
Δείτε το βίντεο του epiloges.tv:
- Μεγάλο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις
- Μετρό: Εκτός λειτουργίας ο σταθμός «Σύνταγμα» μετά από απόπειρα αυτοκτονίας
- Κυπαρισσία: Δύο ώρες προσπαθούσαν να επαναφέρουν οι γιατροί το 3χρονο παιδί που πέθανε
- Σε αυτή την ομάδα θέλει να κλείσει την καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο
- Χρέη: Προχωρά η ψηφιακή χαρτογράφηση οφειλών σε Δημόσιο και τράπεζες
- Μητσοτάκης – Ερντογάν έμειναν σε «ήρεμα νερά» και τήρησαν τα συμφωνηθέντα σε μία ακόμα «εθιμοτυπική» συνάντηση




