Νέα γκάφα από την UEFA – Ο ΠΑΟΚ έγινε… Παρτιζάν (pic)
Η μέρα της… γκάφας για την UEFA.
Τα λάθη και οι γκάφες συνεχίζονται από την UEFA.
Μετά το σάλο που προκλήθηκε και την επανάληψη της κλήρωσης του Champions League, η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία, υπέπεσε σε ακόμη μια γκάφα με… ελληνικό άρωμα.
Στην κλήρωση του Europa Conference League, η Μίντιλαντ βρέθηκε στον δρόμο του ΠΑΟΚ, με την UEFA να μετατρέπει σε… Παρτιζάν την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Συγκεκριμένα, στην παρουσίαση της κλήρωσης μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, στο ζευγάρι του ΠΑΟΚ με τη Μίντιλαντ, αντί για φωτογραφία των «ασπρόμαυρων», μπήκε μια της Παρτιζάν.
Το όνομα του Ζίβκοβιτς μπέρδεψε τους ανθρώπους της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, με το λάθος να γίνεται αντιληπτό μετά από λίγα λεπτά και να διορθώνεται.
?? Midtjylland vs PAOK ??#UECLdraw | #UECL pic.twitter.com/ebE0Ppw2XS
— UEFA Europa Conference League (@europacnfleague) December 13, 2021
- Ακίνητα: Ξεκινά η λειτουργία του νέου Ψηφιακού Μητρώου της ΑΑΔΕ – Τι αλλάζει για τους ιδιοκτήτες
- Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές την Κυριακή
- Γυμναστική: Γιατί κάποιοι νευριάζουν μετά την άσκηση;
- Η λαμπερή συλλογή μεταλλίων του Ντουπλάντις: Έφτασε τα 23 χρυσά και τα 4 σερί σε Παγκόσμιο κλειστού
- Τουριστική σεζόν: Σκιά αβεβαιότητας ένα βήμα πριν από την εκκίνηση
- Πρόγραμμα βοηθά άτομα με αυτισμό, ΔΕΠΥ ή άλλες νευροαναπτυξιακές ιδιαιτερότητες να πετούν χωρίς άγχος

