Σοκ – Παίκτης του NFL βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του
Ο Ντεμάριους Τόμας, αθλητής του NFL, έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 33 ετών
Θρήνος στον χώρο του ράγκμπι, καθώς πρώην παίκτης του NFL βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Τζόρτζια, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Ο λόγος για τον 33χρονο Ντεμάριους Τόμας, ο οποίος θεωρείται από τους κορυφαίους αθλητές που αγωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια με τους Ντένβερ Μπρόνκος.
Σύμφωνα με συγγενικό του πρόσωπο, ο Τόμας τα τελευταία χρόνια υπέφερε από επιληπτικές κρίσεις, οι οποίες τον είχαν αναγκάσει να αποσυρθεί από τους αγώνες. Πάντως, ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του, με την ξαδέλφη του να υποστηρίζει ότι είχε μιλήσει μαζί του στο τηλέφωνο την προηγούμενη μέρα και ότι ήταν μια χαρά.
Οι επιληπτικές κρίσεις του Αμερικανού είχαν γίνει αντιληπτές από συμπαίκτες του κατά την διάρκεια ταξιδιών της ομάδας του Ντένβερ, με τον θάνατό του να έχει «παγώσει» την πόλη, αλλά και όλο τον οργανισμό του NFL.
Rest in peace, Demaryius Thomas. ❤️ pic.twitter.com/DrBMeEUf0x
— The Players’ Tribune (@PlayersTribune) December 10, 2021
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους




