ΗΠΑ – Συνελήφθη άνδρας που κυκλοφορούσε εντός του Καπιτωλίου με όπλο στο σακίδιό του
Ο 57χρονος άνδρας, που εργάζεται για το Καπιτώλιο, είπε στην αστυνομία ότι ξέχασε το όπλο στο σακίδιό του
Συνελήφθη 57χρονος άνδρας που εργάζεται στο Καπιτώλιο, ο οποίος τριγυρνούσε για αρκετά λεπτά στο εσωτερικό του κτιρίου, έχοντας ένα πιστόλι στο σακίδιό του. Οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα για το περιστατικό.
Γύρω στις 07.40 σήμερα το πρωί τοπική ώρα, οι αρχές «εντόπισαν ένα πιστόλι στον σαρωτή ακτίνων Χ», αναφέρεται σε δελτίο τύπου. Ο κάτοχός του «εντοπίστηκε 4 λεπτά αργότερα και συνελήφθη», διευκρίνισε η αστυνομία.
Ο 57χρονος άνδρας, που εργάζεται για το Καπιτώλιο, είπε στην αστυνομία ότι ξέχασε το όπλο στο σακίδιό του.
Η έρευνα έχει ως στόχο να ρίξει φως στο κενό ασφαλείας και να γίνει κατανοητό γιατί ο 57χρονος δεν συνελήφθη, αμέσως μόλις πέρασε από το μηχάνημα με τις ακτίνες Χ.
Πηγή: ΑΠΕ / ΜΠΕ
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Κρίσιμο ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ
- «Πώς μπορούμε ακόμη να μιλάμε για πόλεμο;»: Ο Ρομπέρτο Μπενίνι έγινε viral με το πιο σημαντικό μήνυμα των ημερών
- Θεσσαλονίκη: Κλείνει για 48 ώρες ο Περιφερειακός λόγω flyover – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
- Τραμπ στους Φρουρούς της Επανάστασης: «Παραδοθείτε ή θα πεθάνετε όλοι»
- Εκτός τόπου και χρόνου η δήλωση Γκαγκάτση για Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι
- Στη σκιά του ολέθρου: Η σύγκλιση των πολέμων και η νέα πυρηνική απειλή


