Η τελική βαθμολογία στον όμιλο του ΠΑΟΚ
Οι Ασπρόμαυροι επικράτησαν με 2-0 της Λίνκολν και πέρασαν στον έξτρα γύρο ως δεύτεροι στον όμιλό τους – Η Κοπεγχάγη, που τερμάτισε πρώτη, νίκησε την Σλόβαν με 2-0.
Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην έθελξε με την εμφάνισή του απέναντι στην Λίνκολν, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη, που του έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση στο Conference League.
Οι Ασπρόμαυροι επικράτησαν στην Τούμπα της ομάδας από το Γιβραλτάρ με 2-0 χάρη στα γκολ των Ζίβκοβιτς (17’) και Σβαμπ (55’) και πέρασαν ως δεύτεροι πίσω από την Κοπεγχάγη, που επικράτησε με 2-0 της Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Δανία.
Μετά την ολοκλήρωση των παιχνιδιών για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Conference League, η τελική βαθμολογία στον όμιλο του ΠΑΟΚ έχει ως εξής.
Κοπεγχάγη 15
ΠΑΟΚ 11
Σλόβαν Μπρατισλάβας 8
Λίνκολν 0
- Αιτωλοακαρνανία: Πώς έγινε το άγριο φονικό – «Ελάτε να με πάρετε από το σπίτι, εγώ τον σκότωσα»
- Παναθηναϊκός: Χάνει και το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Ναν
- Αστρονομική αποζημίωση πολλών δισ. δολαρίων ζητεί ο Έλον Μασκ από OpenAI και Microsoft
- Χαμενεΐ: Εγκληματίας ο Τραμπ – Δεν θα σύρουμε τη χώρα σε πόλεμο
- Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθλητικός
- Μέλπω Ζαρόκωστα: Δωρεά στο ΤΑΣΕΗ αντί στεφάνων – Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
