Τρίκαλα – Παππούς 104 ετών εμβολιάστηκε κατά του κοροναϊού
Ο άντρας, ηλικίας 104 ετών από τους μεγαλύτερους, αν όχι ο μεγαλύτερος που έχει εμβολιαστεί στο νομό, εμβολιάστηκε κατ’ οίκον από τον υπεύθυνο του εμβολιαστικού Κέντρου Πύλης
Το παράδειγμα σε πολλούς, κατά πολύ νεότερους που φοβούνται ή αρνούνται να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού, έδωσε ένας υπερήλικας από την περιοχή της Πύλης Τρικάλων ο οποίος εμβολιάστηκε το πρωί της Τετάρτης.
Ο άντρας, ηλικίας 104 ετών από τους μεγαλύτερους, αν όχι ο μεγαλύτερος που έχει εμβολιαστεί στο νομό, εμβολιάστηκε κατ’ οίκον από τον υπεύθυνο του εμβολιαστικού Κέντρου Πύλης, αναφέρει το trikalavoice.gr.
«Παίρνουμε ενθαρρυντικά μηνύματα καθημερινά» λέει ο γιατρός «καθώς και οι όποιοι τελευταίοι διστακτικοί της περιοχής μας σπεύδουν να εμβολιαστούν. Συνεχίζουμε σταθερά με σεβασμό στην επιστήμη και στον άνθρωπο».
- Νέα Αριστερά για Χρυσή Αυγή: Ο αγώνας ενάντια στον φασισμό δεν τελειώνει στις δικαστικές αίθουσες
- Ολυμπιακός: Πρόβλημα και με Γουόκαπ – Τι γίνεται με Βεζένκοφ
- Σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης η Δημοτική Ενότητα Άσσου – Λεχαίου
- Κουτσούμπας: Δύο από τα drones που καταρρίφθηκαν στην Κύπρο είχαν κατεύθυνση τη Σούδα
- Μήπως οι μύστες στα Ελευσίνια Μυστήρια τρίπαραν με LSD;
- Ο νέος CEO της Euroleague θα δει από κοντά το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός




