Τζέραρντ – «Καλούμαι να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου στο Άνφιλντ»
Ο Στίβεν Τζέραρντ μίλησε για την επιστροφή του στο Άνφιλντ ως αντίπαλος
Το… συναπάντημα του Στίβεν Τζέραρντ με τη Λίβερπουλ πλησιάζει, με τους Reds να υποδέχονται το Σάββατο (11/12) την Άστον Βίλα στο Άνφιλντ.
Ο άλλοτε θρύλος της ομάδας επιστρέφει ως αντίπαλος στο Άνφιλντ και με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο πώς θα διαχειριστεί τα συναισθήματά του.
«Θα πάμε στο Άνφιλντ και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε όσο πιο δύσκολο μπορούμε. Παλεύουμε για κάθε διαθέσιμο βαθμό.
Όσον αφορά τα συναισθήματα, αυτό είναι προσωπικό ζήτημα, το οποίο πρέπει να διαχειριστώ. Το παιχνίδι αφορά την ομάδα και το να προετοιμαστούμε καλά για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Δε θα μετατρέψω το παιχνίδι σε προσωπικό θέμα. Αν το κάνουν οι άλλοι, αυτό δεν μπορώ να το ελέγξω, αλλά το θέμα είναι να πάμε εκεί με αυτοπεποίθηση και πίστη» δήλωσε ο Τζέραρντ.
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442