Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σούπερ Άστον Βίλα και νέα νίκη της ομάδας του Τζέραρντ (2-1)

Σούπερ Άστον Βίλα και νέα νίκη της ομάδας του Τζέραρντ (2-1)

Η Άστον Βίλα έφερε τούμπα το ματς απέναντι στην Λέστερ και πήρε μια σπουδαία νίκη με 2-1 για την 15η αγωνιστική της Premier League. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Βίλα ο Κoνσά ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα.

Τι και αν βρέθηκε να χάνει με τέρμα του Μπάρνες από το 14΄ ή Άστον Βίλα κατάφερε να κάνει σπουδαία ανατροπή και να πάρει το πολύτιμο τρίποντο απέναντι στην ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς. Συνεχίζουν τι εντυπωσιακές εμφανίσεις και την αναρρίχηση στον βαθμολογικό πίνακα οι «Χωριάτες» με τον Στίβεν Τζέραρντ στο τιμόνι.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Μπάρνς στο 14′, ωστόσο η χαρά των παικτών της Λέστερ δεν κράτησε για πολύ καθώς στο 17′ ο Κονσά κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα. Ωστόσο ο στόπερ της Βίλα δεν έμεινε εκεί με τον ίδιο στο 54ο να βάζει σε θέση οδηγού την ομάδα του καθώς εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του ΜακΓκιν και πέτυχε για πρώτη φορά στην καριέρα του περισσότερα από ένα γκολ στο ίδιο ματς!

Το 2-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού με την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ να φτάνει τους 19 βαθμούς και να ανεβαίνει στην 10η θέση.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνεθ, Κας, Κονσά, Γιανγκ, Μινγκς, Νακαμπά, Ντόουγκλας Λουίζ (77’ Τσουκβουεμέκα), ΜακΓκίν, Μπουενδιά, Ράμσεϊ (84’ Τουανζέμπε), Γουότκινς

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Καστάιν, Έβανς, Σογιουντσού, Τόμας, Εντιντί, Ντιούσμπερι Χολ (86’ Ιεανάτσο), Μάντισον, Λούκμαν, Μπαρνς, Ντάκα (78’ Αγιόθε Πέρεθ).

 

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024