Χρήστος Βέργαδος – Αποκαλύπτει τα μυστικά για πετυχημένα μελομακάρονα
Τα φετινά σας μελομακάρονα θα είναι τέλεια
Στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι!» μπήκε ο Χρήστος Βέργαδος και ετοίμασε μελομακάρονα, μία κλασική και παραδοσιακή συνταγή των Χριστουγέννων.
Υλικά:
200 ml ελαιόλαδο
60 γρ. ζάχαρη
50 ml χλιαρό νερό
100 ml χυμό πορτοκάλι
50 ml κονιάκ
Ξύσμα από δύο πορτοκάλια
1 κ.γ. αμμωνία
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κ.γ. κανέλα σκόνη
1/2 κ.γ. γαρύφαλο σκόνη
500 γρ. αλεύρι
Για το σιρόπι:
1 κιλό ζάχαρη
600 ml νερό
200 γρ. μέλι
- ΣΥΡΙΖΑ για Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης: Κανείς δεν μπορεί να κακοποιεί ούτε ανθρώπους ούτε ζώα
- Προς το χειρότερο τρίμηνο από το 2001 η μετοχή της Oracle
- Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε Θεσσαλία και Εύβοια – Πού έπεσε ο μεγαλύτερος όγκος νερού
- Ισραήλ: Έγινε η πρώτη χώρα που αναγνώρισε τη Σομαλιλάνδη – Αντιδρούν Σομαλία, Αίγυπτος, Τουρκία, Τζιμπουτί
- ΚΕΔ: Τα πολλά κρυμμένα μυστικά και η έλλειψη διαφάνειας
- Καθηγητής Χάρβαρντ για Τραμπ: «Δεν τερμάτισε πολέμους… είναι ανυπόμονος, κακός ειρηνοποιός»

