Χρήστος Βέργαδος – Αποκαλύπτει τα μυστικά για πετυχημένα μελομακάρονα
Τα φετινά σας μελομακάρονα θα είναι τέλεια
Στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι!» μπήκε ο Χρήστος Βέργαδος και ετοίμασε μελομακάρονα, μία κλασική και παραδοσιακή συνταγή των Χριστουγέννων.
Υλικά:
200 ml ελαιόλαδο
60 γρ. ζάχαρη
50 ml χλιαρό νερό
100 ml χυμό πορτοκάλι
50 ml κονιάκ
Ξύσμα από δύο πορτοκάλια
1 κ.γ. αμμωνία
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κ.γ. κανέλα σκόνη
1/2 κ.γ. γαρύφαλο σκόνη
500 γρ. αλεύρι
Για το σιρόπι:
1 κιλό ζάχαρη
600 ml νερό
200 γρ. μέλι
- Byron: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Μέγαρα, Ανατολική Μάνη, Ευρώτας και δύο κοινότητες στον Δήμο Μάνδρας
- Κρις Πρατ: Πρωταγωνιστεί σε ντοκιμαντέρ που εξερευνά τον κρυμμένο τάφο του Αγίου Πέτρου
- LIVE: Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’
- Κακοκαιρία Byron: Μέχρι πότε θα συνεχιστούν τα φαινόμενα στη Θεσσαλία – Βροχοπτώσεις στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή για να παραδώσει το δίπλωμα οδήγησης
- Ξεκίνησε η πορεία στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου – Ποιοι δρόμοι έκλεισαν
