Θεσσαλονίκη – Αρνητές του εμβολιασμού στήνουν αντίσκηνα έξω από το δημαρχείο
Οι αστυνομικές δυνάμεις προειδοποιούν πως αν η κίνηση αυτή δεν είναι συμβολική και για λίγη ώρα, τότε θα προκληθεί επέμβαση
Αντίσκηνα απειλούν να στήσουν αντιεμβολιαστές, έξω από το δημαρχιακό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πορείας που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης εναντίον του υποχρεωτικού εμβολιασμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το τέλος της κινητοποίησης, άτομα που μετείχαν σε αυτήν άφησαν στο έδαφος περίπου 25 αντίσκηνα και, αυτή την ώρα (19.55), επιχειρούν να τα στήσουν με σκοπό να μείνουν στο σημείο ολόκληρο το βράδυ.
Μερικά εκατοστά δίπλα τους υπάρχει διμοιρία των ΜΑΤ, η οποία προς το παρόν παρακολουθεί διακριτικά τους διαδηλωτές να στήνουν τις σκηνές, καθώς ήδη αρκετές από αυτές έχουν τοποθετηθεί, υπό το σύνθημα «Δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμε».
Από την πλευρά τους, οι αστυνομικές δυνάμεις προειδοποιούν πως αν η κίνηση αυτή δεν είναι συμβολική και για λίγη ώρα, τότε θα προκληθεί επέμβαση.
- Τουλάχιστον 18 νεκροί καθώς ληστές επιτίθενται στην κοινότητα της Κατσίνα στη Νιγηρία
- Ιράν: Πόσο αποτελεσματική είναι η τακτική αποκεφαλισμού της ηγεσίας
- Κανέλλη: Η Ελλάδα συμμετέχει στον πόλεμο – Το κόστος θα το πληρώσει ο λαός
- Νέα εποχή στο ελληνικό βόλεϊ: Η Novibet μεγάλος χορηγός ονοματοδοσίας της Volley League έως το 2028
- Ανοιχτά ενδεχόμενα για το πολιτικό του μέλλον άφησε ο Κωνσταντινόπουλος – «Νιώθω σίγουρος για αυτό που έκανα»
- Παραλήρημα Θεοχάρη στη Βουλή: «Αφού δεν σας ενδιαφέρει η Ελλάδα γιατί είστε βουλευτής», είπε στον Καζαμία – Χαμός στην Ολομέλεια




