Χρήστος Σωτηρακόπουλος – «Δεν είπα στη σύζυγο μου όλα όσα θα ήθελα»
Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι! ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
Ο αθλητικογράφος Χρήστος Σωτηρακόπουλος μίλησε για τη δουλειά του αλλά και για τον απροσδόκητο χαμό της πρώην γυναίκας του.
«Η μνήμη ήταν πάντα ένα πολύ μεγάλο ατού μου, εκτός από αθλητικά θυμάμαι και ιστορικά γεγονότα. Στους μαθητές μου λέω πάντα ότι σκοπός είναι να κάνουν καριέρα, όχι να γίνουν σαν εμένα».
Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος έχασε απροσδόκητα την πρώην γυναίκα του από μια απλά χειρουργική επέμβαση.
«Από την Άντζελα μου μένει μια πολύ καλή ανάμνηση. Οι σχέσεις μας πέρασαν τα πάνω και τα κάτω τους, ήταν όμως ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν της είπα όσα ήθελα να πω. Πάντα θεωρείς ότι έχεις χρόνο μπροστά σου. Θα ήθελα να της πω να προσέχει, μπήκε για μια απλή επέμβαση και ‘έφυγε’».
Δείτε το βίντεο
- Κείτ Γουίνσλετ: Περπατώντας στο κόκκινο χαλί αγκαλιά με τον γιο της στην πρεμιέρα της ταινίας τους
- Mπαρτσελόνα: Το νέο λούτρινο της μασκότ CAT «εξαφανίστηκε» σε χρόνο-ρεκόρ
- Hellenic Train: Διακόπηκαν τα δρομολόγια στο τμήμα Λάρισα – Λειανοκλάδι λόγω της υπερχείλισης του Ενιπέα
- Πασκουάλ για την Μπαρτσελόνα και το NBA Europe: «Είμαστε στην Euroleague»
- Μαλακάσα: Οδηγός χάνει τον έλεγχο και πέφτει πάνω στις προστατευτικές μπάρες και σε λεωφορείο
- Δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω» – Το ηχητικό που ανατρέπει την ομολογία στην υπόθεση



