
Το χρυσό μετάλλιο του Δήμου Κορινθίων απονέμεται στον Μητροπολίτη κ. Διονύσιο την Κυριακή
Ο κ. Διονύσιος συμπληρώνει 5 χρόνια ποιμαντικού έργου στη Μητρόπολη Κορίνθου
Το Χρυσό Μετάλλιο της πόλης θα απονείμει στον Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο, ο Δήμαρχος Βασίλειος Νανόπουλος.
Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10:30΄π.μ. στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο, ευθύς αμέσως μετά την πολυαρχιερατική Θ. Λειτουργία.
Στην ειδική τελετή απονομής, ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Β. Νανόπουλος θα απονείμει το Χρυσό Μετάλλιο του Δήμου Κορινθίων, στον Σεβασμιωτάτον Μητροπολίτη κ. Διονύσιον Δ’ για την συμπλήρωση 15 χρόνων από την εκλογή, Χειροτονία εις Επίσκοπον και Μητροπολίτην Κορίνθου και από την ενθρόνιση του (26/11/2006 – 26/11/2021), ιδιαιτέρως δε για την εύορκη Ποιμαντική του διακονία και για το επιτελεσθέν πολυσχιδές Εκκλησιαστικό, Πνευματικό, Ποιμαντικό και Εθνικό έργο του έως σήμερα.
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η «προσέλευσή όλων και πάντοτε σύμφωνα με τα μέτρα κατά του Covid-19 κρίνεται επιστηρικτική και η προσευχή σας είναι απαραίτητη για την περαιτέρω συνέχιση του ευθυνοφόρου έργου του Ποιμενάρχου μας προς δόξαν Θεού και έπαινο της Αποστολικής και Ιστορικής Ι. Μητροπόλεως».
- Ζελένσκι: Με τον πόλεμο στο Ιράν οι διαπραγματευτές των ΗΠΑ δεν έχουν χρόνο για την Ουκρανία
- Ένας μήνας με πλαφόν σε καύσιμα και 63 αγαθά: Συγκρατήθηκαν οι τιμές; Ούτε καν
- Πάτρα: 44χρονος έκλεψε μηχανή για να «διαδώσει τον λόγο του Θεού» – Έκανε βόλτες μέχρι τα Καλάβρυτα
- Αρτέτα: «Δεν έχουμε κανέναν φόβο, έχουμε μια απίστευτη ευκαιρία μπροστά μας»
- Boomers: Γίνονται 80 ετών και επανεφευρίσκουν την τρίτη ηλικία
- Ο Χάρισον Φορντ και το Τέρας μέσα του – Η άγνωστη μάχη του Ιντιάνα Τζόουνς με την κατάθλιψη




