Θετικός στον κοροναϊό παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει ΑΕΚ
Ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό λίγες μέρες πριν το ματς με την ΑΕΚ (27/11,19:30).
ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους το Σάββατο (27/11,19.30) για την 11η αγωνιστική της Superleague.
Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση με την Ένωση ανακοίνωσε θετικό κρούσμα κορωνοϊού, το οποίο μάλιστα αφορά ποδοσφαιριστή, που βέβαια όπως ενημερώνει η ομάδα έχει απομονωθεί και βρίσκεται σε καραντίνα.
Υπενθυμίζεται πως οι Ηπειρώτες προέρχονται από το ιστορικό διπλό στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη με 0-5, ενώ η Ένωση από την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (2-3) και οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στις Ζωσιμάδες.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει γνωστοποιήσει το όνομα του παίκτη, που διαγνώστηκε θετικός στον covid-19.
- Ίντερ – Νάπολι 2-2: Χορταστική ισοπαλία στο Τζουζέπε Μεάτσα (vid)
- Ελλάδα – Γεωργία 20-6: Επιβλητικοί οι Άνδρες στην πρεμιέρα τους στο Ευρωπαϊκό (vid)
- Άρης: «Λανουά έχουμε κουραστεί πια με τα «εργαλεία» που φέρνεις. Εσύ δεν κουράστηκες;»
- Πήρε το Super Cup η Μπάρτσα, 3-2 τη Ρεάλ με υπογραφή Ραφίνια
- Super League: Όλα τα γκολ της 16ης αγωνιστικής (vids)
- Ολυμπιακός: «Ας φροντίσουν να φέρουν ελίτ διαιτητή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»
- Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός 3-0: Νίκησαν αλλά δεν ικανοποίησαν οι «πράσινοι» (vid)
- Χιμένεθ: «Το γκολ του Ντουντού έπρεπε να μετρήσει!»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442