Η απόλυση του Σόλσκιερ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρνει εξελίξεις, με τις φήμες να… οργιάζουν.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται σε αναζήτηση νέου προπονητή και σύμφωνα με την εφημερίδα «Parisien», ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι προ των πυλών! Όπως αναφέρουν στη Γαλλία, αποτελεί πλέον θέμα χρόνου το… διαζύγιο του Αργεντινού με την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον έμπειρο τεχνικό να θέλει να αναλάβει τις τύχες της Γιουνάιτεντ.
Οι Παριζιάνοι δε φαίνονται απροετοίμαστοι στο ενδεχόμενο φυγής του Ποτσετίνο, καθώς έχουν ήδη κάνει τη σχετική προεργασία. Όπως αναφέρει το ESPN, ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι το νούμερο ένα για τον πάγκο της παρέας του Μέσι, με τους ανθρώπους της Παρί να έχουν έρθει σε επαφή με τον Γάλλο προπονητή.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
To φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε, ωστόσο το τι θα κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν, θα κρίνει και αν θα επιστρέψουν απευθείας στη League Phase του Champions League την επόμενη.
Σε ένα κλειστό κλαμπ ομάδων μπήκε -δυστυχώς για την ίδια- η Ίντερ το βράδυ της Τρίτης, βιώνοντας έναν πρόωρο αποκλεισμό από το Champions League ως φιναλίστ της προηγούμενης σεζόν.