Θεσσαλονίκη – Νεκρός 39χρονος από κοροναϊό – Δεν πίστευε στην πανδημία
Ο άνδρας δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και δύο εβδομάδες έδινε μάχη σε ΜΕΘ για να κρατηθεί στη ζωή
Απέραντη θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Ασσήρου η είδηση του θανάτου 39χρονου πατέρα 2 ανήλικων παιδιών από την περιοχή.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, lagadas.net, ο άνδρας δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και δύο εβδομάδες έδινε μάχη σε ΜΕΘ για να κρατηθεί στη ζωή.
Είχε όμως καθυστερήσει αρκετά την εισαγωγή του, καθώς πίστευε πως έπασχε από μια απλή γρίπη και αρνούνταν την ύπαρξη του κοροναϊού.
Κατά την εισαγωγή του διαπιστώθηκε μεγάλη ζημιά και στους δύο πνεύμονες, με τους γιατρούς να παλεύουν για να αποκαταστήσουν τη ζημιά που υπέστησαν τα ζωτικά του όργανα.
Διασωληνωμένη σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται και η μητέρα του 39χρονου, ενώ όλα τα μέλη της οικογένειας του νόσησαν πρόσφατα από φονικό ιό.
Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι εκφράζουν τη θλίψη τους για το γεγονός και έχουν να πουν μόνο καλές κουβέντες για τον 39χρονο.
- ΗΠΑ: Γυναίκα που είχε εξαφανιστεί όταν ήταν 13 βρέθηκε ζωντανή 32 χρόνια μετά – Δεν ήταν απαγωγή
- Πασχαλινό τραπέζι και σκύλος: Ο απόλυτος οδηγός για όσα δεν πρέπει να τού δώσετε
- Μετανάστευση και κόστος ζωής: Γιατί το ανθρώπινο κεφάλαιο παραμένει στραμμένο στο εξωτερικό
- Μεγάλη η απογοήτευση του Αρτέτα: «Ήταν μπουνιά στο πρόσωπο…»
- Τρεις επιχειρήσεις διάσωσης μεταναστών νότια της Κρήτης
- Ελένη Μενεγάκη: Στη Σεβίλλη για το Πάσχα με τον Ματέο Πανταζόπουλο
- Ρουκετοπόλεμος στη Χίο: Η πιο «εκρηκτική» Ανάσταση στην Ελλάδα
- Ντέρμπι Μακάμπι – Χάποελ στη Euroleague με ενδιαφέρον και για τον Παναθηναϊκό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442