Τρομακτική σύγκρουση στο Grand Prix του Μακάο
Ένα τρομακτικό ατύχημα έγινε λίγο πριν την αρχή του αγώνα στο θρυλικό Grand Prix του Μακάο…
Λίγο πριν ξεκινήσει η μεγάλη μάχη στο Μακάο, έγινε μια σφοδρή σύγκρουση! Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ο Ζιανγκ Για Κι προσέκρουσε με πολύ μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπαριέρες καταστρέφοντας το Audi R8 GT3 Evo που οδηγούσε.
Ο Κινέζος οδηγός προσπάθησε να προσπεράσει μια Porsche 911 GT3, όταν το αυτοκίνητό του βγήκε εκτός ελέγχου και χτύπησε στις μπαριέρες.
Ο Ζιανγκ Για Κι μεταφέρθηκε άμεσα στο κοντινότερο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί πολλά κατάγματα στα πλευρά, αλλά και ζημιά στους πνεύμονες.
Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο
#MacauGP
うわっ…これはヤバい pic.twitter.com/m5DtyUMusC— あだもん (@Miroa_Adamon) November 20, 2021
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)





































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442