Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντετοκούνμπο – «Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει την πίεση, κουβαλάω την Ελλάδα στους ώμους μου»

Αντετοκούνμπο – «Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει την πίεση, κουβαλάω την Ελλάδα στους ώμους μου»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό GQ, αναφέρθηκε στη Ναόμι Οσάκα και στις προκλήσεις που αντιμετώπισε στη καριέρα της η Γιαπωνέζα, τονίζοντας πως του θύμισαν όσες έχει αντιμετωπίσει και ο ίδιος

Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο περιοδικό GQ, το οποίο τον ανέδειξε αθλητή της χρονιάς, έφερε στο φως της δημοσιότητας αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα για τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

Μετά το απόσπασμα  στο οποίο ο έλληνας NBer μιλά για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του, η οποία μπορεί να βρίσκεται μακριά από τους Μπακς, κυκλοφόρησε ένα ακόμη, σύμφωνα με το οποίο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρεται στη Ναόμι Οσάκα και την πίεση που της ασκείται, αλλά και την πίεση που αισθάνεται ο ίδιος, τονίζοντας πως ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει πως είναι να «κουβαλάς» την Ελλάδα στους ώμους σου.

Όσα είπε στο GQ ο Αντετοκούνμπο:

«Ξεκίνησα να παίζω επαγγελματικά στα 18 μου. Όταν είσαι τόσο νέος και κάνεις κάτι τέτοιο, ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει το μέγεθος της πίεσης, επειδή στο τέλος της ημέρας δεν πρέπει μόνο να παίζεις καλά και να είσαι ο καλύτερος, έχεις και έναν μεγάλο χορηγό που πρέπει να κουβαλάς στους γ@μ@μένους ώμους σου. Έχει την πατρίδα της, την Ιαπωνία, που πρέπει να κουβαλά στους ώμους της (μιλώντας για τον Οσάκα). Ή την Ελλάδα, στη δική μου περίπτωση. Έχεις όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους οποίους πρέπει να φροντίσεις».

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024