Για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν τον χώρο του θεάτρου ρωτήθηκε ο Γιώργος Ματαράγκας.

Ωστόσο, ο ηθοποιός έδειξε να ενοχλείται. Τόνισε ότι η κουβέντα για το #metoo πρέπει να σταματήσει και ανέφερε ότι «δεν χρειάζεται να το αναπαράγουμε συνέχεια».

«Τελείωσε»

«Θα πω μόνο δύο κουβέντες. Όλο αυτό μπήκαν μπροστά οι ηθοποιοί και το έκαναν, επειδή ήταν γνωστοί κι είχε τεράστια απήχηση στον κόσμο. Άλλαξαν οι νόμοι, γίνανε πιο αυστηροί και θα το σκεφτεί πια ο καθένας να κάνει κάτι τέτοιο. Αλλά να σας πω πρέπει να τελειώνει αυτό. Δηλαδή πρέπει να τελειώνει», είπε στο  «Open Weekend».

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι αυτοί είναι εκεί που είναι, ζουν αυτό που ζουν και τέλος. Τελείωσε. Δεν χρειάζεται να το αναπαράγουμε συνέχεια. Αν αυτοί οι δύο δεν ήταν γνωστοί, δεν θα μίλαγε κανείς για αυτούς. Πόσο πια θα μιλάμε; Ας κοιτάξουμε στην κοινωνία να δουλέψουμε και όλα να είναι σωστά. Αν βρεθούν και άλλοι, θα πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνέχεια… συνέχεια… συνέχεια…».