
Γαλλία – Άγνωστο στέλεχος του κοροναϊού εμφανίστηκε σε σχολείο – Αργήσαμε να αντιδράσουμε λένε αξιωματούχοι
Επτά από τα συνολικά 12 τμήματα του σχολείου στη Βρετάνη της Γαλλίας έκλεισαν καθώς υπήρξε διασπορά ενός άγνωστου στελέχους του κοροναϊού
Στη Βρετάνη της Γαλλίας ένα άγνωστο στέλεχος του κοροναϊού έχει μολύνει 18 μαθητές και έξι ενήλικες. Το στέλεχος αυτό εντοπίστηκε πρώτη φορά στις 15 Οκτωβρίου σε σχολείο μικρής πόλης της χώρας.
Αρχικά έκλεισαν δύο τμήματα από τα συνολικά δώδεκα που διαθέτει το σχολείο, ενώ σταδιακά έκλεισαν άλλα πέντε.
Καθυστερημένη αντίδραση
Σύμφωνα με αξιωματούχους της Υγείας υπήρξε καθυστέρηση στην αντίδραση των Αρχών με αποτέλεσμα να υπάρξει διασπορά ενός στελέχους που δεν γνωρίζουμε για τη μεταδοτικότητά του.
Από την άλλη οι υπεύθυνοι υποστηρίζουν ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
- Άρης: Πότε απαντά ο Σπανούλης για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας
- Jessica Claar (Mastercard): «Η γυναικεία ενδυνάμωση αποκτά ουσιαστικό νόημα όταν δημιουργεί πραγματικές ευκαιρίες»
- O Γαλαξίας μας κατάπιε έναν γείτονά του – Οι αστρονόμοι πιστεύουν ότι βρήκαν τα λείψανα
- Τα σαρκώδη χείλη της Κλόε Τσέρι στο «Euphoria» ήταν «κοινωνικό πείραμα»
- Φωτιά σε ξερά χόρτα στον Ασπρόπυργο
- Νυφούδης: Ο πήχης για την ΕΛΑΣ μπαίνει πλέον αποκλειστικά και μόνο στην πρωτιά



