Στα μαχαιρώματα σε καφετέρια στη Λένορμαν που συμμετείχε γνωστός ράπεραναφέρθηκε αυτόπτης μάρτυρας.
«Μπήκαν τρία άτομα μέσα στον χώρο, πιάσανε έναν υπάλληλο και τον μαχαίρωσαν» ανέφερε αρχικά, μιλώντας στο MEGA.
Σχετικά με το θύμα, σημείωσε πως είναι ένας υπάλληλος που δουλεύει δύο χρόνια στο μαγαζί, ενώ ποτέ δεν έχει κάνει φασαρίες ούτε έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα.
Είναι 32 χρονών με τρία παιδιά οικογενειάρχης και «δουλεύει το παιδί από το πρωί μέχρι το βράδυ», όπως πρόσθεσε.
Στο επεισόδιο, εκτός από τον υπάλληλο, φέρεται να τραυματίστηκε και ένα από τα άτομα που συνόδευαν τον μουσικό.
«Το μόνο που βλέπω στο βίντεο είναι ότι τον φωνάζουν έξω, τον φωνάζει ένας έξω, βλέπει άλλα δύο άτομα και ξαναμπαίνει μέσα στο μαγαζί, λογικά πρέπει να φοβήθηκε. Μπαίνουν οι άλλοι δύο στο μαγαζί, τον κρατάει ο ένας και οι άλλοι δύο τον μαχαιρώνουν. Τα παιδιά αυτά πρώτη φορά πήγαν στο μαγαζί, δεν τα έχω ξαναδεί» πρόσθεσε.
Αναβλήθηκε η δίκη
Η δίκη των τεσσάρων φερόμενων δραστών αναβλήθηκε για τις 24 Νοεμβρίου ώστε να καταθέσει και το θύμα.
Ο βουλγαρο-νιγηριανός ράπερ θα πρέπει να καταβάλει 2.000 ως εγγυοδοσία, όπως και ένας ακόμα συγκατηγορούμενός του, και 1.000 ευρώ καθένας από τους δύο κατηγορούμενους, ενώ μέχρι τη δίκη έχουν αυστηρούς περιοριστικούς όρους.
Ο ράπερ είχε ανεβάσει βίντεο στο Tik Tok πριν από λίγο διάστημα, μέσα από το οποίο εξηγούσε με τον δικό του τρόπο γιατί κυκλοφορεί οπλισμένος.
Οι συνειρμοί μετά την επίθεση είναι εύλογοι και διαδοχικοί. Τόσο για το μαχαίρι που φέρεται να κρατούσε, όσο και για τους στίχους τραγουδιών του που είχαν προκαλέσει συζητήσεις.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας