Την ώρα που τα κρούσματα του κοροναϊού ανεβαίνουν δραματικά εκτυλίσσονται εικόνες πανικού έξω από την καινούρια κλινική covid του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.
Ακόμη μια εφιαλτική εφημερία ολοκληρώθηκε στις 8 το πρωί σήμερα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με δεκάδες νέους ασθενείς με κοροναϊό να σπεύδουν στην κλινική, όπως αναφέρει το grtimes.gr.
Ασφυκτικά γεμάτες οι ΜΕΘ
Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, Χρήστος Τζελέπης, σε δηλώσεις του μετά την εφημερία του, επιβεβαίωσε ότι προσήλθαν πάνω από 53 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στο συγκεκριμένο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και ακόμα 17 ύποπτα.
Ο ίδιος πρόσθεσε, πως το Σάββατο άνοιξε ακόμα μία κλινική Covid στο νοσοκομείο, στη θέση της ορθοπεδικής και ουρολογικής κλινικής, η οποία γέμισε αμέσως με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να νοσηλεύονται στο ίδρυμα περισσότεροι από 150 ασθενείς σε απλές κλίνες.
Την ίδια ώρα με τις κλίνες ΜΕΘ να είναι ασφυκτικά γεμάτες, τέσσερις επιπλέον ασθενείς με κοροναϊό νοσηλεύονται διασωληνωμένοι εκτός αυτών.
Ο κ. Τζελέπης επεσήμανε πώς οι αντοχές του προσωπικού εξαντλούνται όλο και περισσότερο, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση διευκρίνισε πώς στο νοσοκομείο δεν έχει έρθει κανένας επικουρικός υγειονομικός για να βοηθήσει στην κατάσταση. Αντίθετα, το προσωπικό είναι μειωμένο λόγω των αναστολών εργασίας.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας