Προμηθέας – Άρης 62-82: Εντυπωσιακό διπλό των κιτρινόμαυρων στην Πάτρα
Ο Άρης (2-4) έκανε «πάρτι» στην Πάτρα επικρατώντας με 82-62 του απογοητευτικού Προμηθέα (4-2) για την 6η αγωνιστική της Basket League. Μεγάλο παιχνίδι από τους Κέλι (18π., 15ριμπ) και Λόκετ (11π., 10ριμπ) για τους κιτρινόμαυρους.
Όταν κερδίζει το κάνει με εντυπωσιακό τρόπο. Ο Άρης έπρεπε να περιμένει τέσσερα παιχνίδια για να γευτεί ξανά τη χαρά της νίκης στη Basket League και μετά τη μεγάλη ανατροπή από το -19 επί του Παναθηναϊκού και την επικράτηση με 81-71, σειρά πήρε ο Προμηθέας, με τους κιτρινόμαυρους να στήνουν «πάρτι» στο «Δ. Τόφαλος» και να επικρατούν με 82-62 για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Έτσι, η ομάδα του Καστρίτη βελτίωσε το ρεκόρ στο 2-4, ρίχνοντας στο 4-2 τους απογοητευτικούς Πατρινούς, οι οποίοι έπαιξαν το πρώτο τους αγώνα μετά την απομάκρυνση του Λουίς Κασιμίρο.
Ο Άρης ανέλαβε τα ηνία από το δεύτερο δεκάλεπτο και δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω, με τους Τζέιμς Κέλι (18π., 15ριμπ) και Έρικ Λόκετ (11π., 10ριμπ) να είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, ολοκληρώνοντας με double-double την παρουσία τους στο παρκέ.
Οι γηπεδούχοι ήταν τραγικοί πίσω από τα 6,75, σουτάροντας με 15% (5/32) και δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί την καλή αναλογία που είχε σε ασίστ και λάθη (23-12) σε σύγκριση με τον Άρη (13-16). Πρώτος σκόρερ για τους ηττημένους ήταν ο Ντάριο Χαντ με 17 πόντους, αλλά μάζεψε μόνο ένα ριμπάουντ. Double-double από τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος τελείωσε με 13 πόντους και 10 ριμπάουντ.
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]
- Μαρσέιγ – Λίβερπουλ 0-3: Διπλό στη Μασσαλία και τετράδα για τους Reds
- Μπάγερν-Ουνιόν 2-0: Οι Γερμανοί «αγκάλιασαν» τη δεύτερη θέση με υπογραφή Χάρι Κέιν
- Αταλάντα – Μπιλμπάο 2-3: «Ζωντανή» στο κυνήγι της πρόκρισης η ομάδα του Βαλβέρδε
- Ρούτε: Διαβεβαίωσε τον Τραμπ ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ «θα είναι στο πλευρό» των ΗΠΑ
- Δημοσκόπηση: Η «επιρροή» του Αλέξη Τσίπρα στους δυνητικούς ψηφοφόρους του «κόμματος Καρυστιανού»


