Μίρκα Παπακωνσταντίνου – Ήταν δύσκολο να είμαι με τον Φρέντυ Γερμανό – Χάζευα όταν τον παρακολουθούσα
Η ηθοποιός μίλησε για το μυστικό της επιτυχίας της και... τις σιωπές
Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για τα επαγγελματικά της αλλά και για τα προσωπικά της.
«Ποιο το μυστικό της επιτυχίας σας», ρωτήθηκε από τη Ναταλία Γερμανού για να απαντήσει: «Είναι η τύχη, είναι δουλειά, είναι πολλά πράγματα. Μου είπε ένας οδηγός ταξί προχθές “ξέρεις τι μου αρέσει σε σας; Οι σιωπές”. Για μία ώρα μετά πέταγα».
Είναι άραγε drama queen ή αστεία σύντροφος;
«Η ζωή τα έχει όλα. Και γέλιο και δάκρυ. Στις δραματικές στιγμές μου πάντα έφευγα», σημείωσε.
Όσο για την συνεργασία της με τον Φρέντυ Γερμανό υπογράμμισε: «Ήταν δύσκολο να είμαι με τον Φρέντυ Γερμανό γιατί ήταν πάρα πολύ συγκεντρωτικός και δεν ήταν εύκολο αλλά μου έκανε την τιμή να είμαι μαζί του. Χάζευα όταν παρακολουθούσα τον Φρέντυ Γερμανό. Θεωρώ ότι πάρα πολύ δύσκολο το ζωντανό».
- Βρέθηκε ο πραγματικός Ντ’ Αρτανιάν; Σκελετός στο Βέλγιο παραπέμπει στους «Τρεις Σωματοφύλακες»
- Κρήτη: Πολλά προβλήματα από τις ισχυρές βροχοπτώσεις – Πλημμύρες και κλειστοί δρόμοι από κατολισθήσεις
- Γεωπολιτική και τουρισμός: Πώς οι πόλεμοι αλλάζουν τα ταξίδια
- Κρήτη: Άνδρας απειλούσε με μαχαίρι δύο γυναίκες και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι σε γειτονιά του Ηρακλείου
- Ο ΑΣ Άρης για τα 112 χρόνια του συλλόγου: «Δεν μετράμε απλώς χρόνια, μετράμε ζωή»
- Donald Trump: Greek Independence Day-A Nat’l Day of Celebration of Greek, American Democracy


