Μονακό – Παρί 100-75 – «Τρομάζουν» οι Μονεγάσκοι πριν τον Ολυμπιακό
Η Μονακό «διέλυσε» με 100-75 τη Παρί για την 6η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος και έρχεται «αγριεμένη« στο ΣΕΦ για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (5/11. 21:00).
Ασταμάτητη δείχνει η Μονακό τη τελευταία εβδομάδα, καθώς μετά το εμφατικό 2/2 στη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague, όπου μεταξύ άλλων ανέτρεψε διαφορά 22 πόντων απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, «διέλυσε» με 100-75 τη Παρί για την 6η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος και βελτίωσε το ρεκόρ της στο 5-1.
Η ομάδα του Ζβέζνταν Μίτροβιτς επέβαλλε από το πρώτο δευτερόλεπτο τον ρυθμό της και πατώντας «γκάζι» στο δεύτερο δεκάλεπτο, όπου έκανε επί μέρους σκορ 28-14, έφτασε σε μια εύκολη επικράτηση. Οι Μονεγάσκοι σούταραν με καλά ποσοστά τόσο στα δίποντα, όσο και στα τρίποντα, έχοντας 28/44 (63,6%) και 8/16 (50%) αντίστοιχα.
Έξι παίκτες ολοκλήρωσαν με διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Άλφα Ντιαλό να είναι ο πρώτος σκόρερ με 15 πόντους και τον Πάρις Λι να ακολουθεί με 12.
Επόμενη «στάση» για τη Μονακό είναι το ΣΕΦ, με την ομάδα του Πριγκιπάτου να αντιμετώπιζει τον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική της EuroLeague (5/11, 21:00).
Τα δεκάλεπτα: 23-22, 51-36, 77-51, 100-75
- Ιράν: Για μήνυμα Κύπρου μέσω Λιβάνου μη χρήσης των βρετανικών βάσεων, γράφει η Beirut Time
- Περού: Τουλάχιστον 13 νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση μίνι βαν με νταλίκα
- Κολομβία: Τουλάχιστον 8 νεκροί και 83 τραυματίες στη συντριβή μεταγωγικού αεροσκάφους στα σύνορα με το Περού
- Συρία: Βάση του στρατού γίνεται στόχος ρουκετών που εκτοξεύτηκαν από το Ιράκ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αποκωδικοποίηση
- Λίβανος: Για τον κίνδυνο «κατοχής» του, κάνει λόγο ο Μακρόν


