«Ηλία ρίχ’το» – Απίστευτο σκηνικό σε γάμο στην Κρήτη – Ξήλωσαν μέχρι και τα πλακάκια
Καλεσμένοι σε γαμήλιο γλέντι στα Μάλια Κρήτης έσπασαν μέχρι και τα… πλακάκια με κομπρεσέρ.
Γλέντι βγαλμένο από ταινία… και συγκεκριμένα τη ταινία «Όλα είναι δρόμος» έγινε στα Μάλια της Κρήτης.
Συγκεκριμένα, καλεσμένοι σε γαμήλιο γλέντι στα Μάλια Κρήτης έσπασαν μέχρι και τα… πλακάκια με κομπρεσέρ.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι καλεσμένοι δεν αρκέστηκαν στο σπάσιμο πιάτο, αλλά αποφάσισαν να ξηλώσουν ακόμα και τα πλακάκια του χώρου, χρησιμοποιώντας ένα… κομπρεσέρ!
Την ίδια στιγμή μάλιστα, ένας τρίτος σπάει μία μεγάλη πήλινη γλάστρα, πάνω στα «μπάζα» που έχουν μαζευτεί, βοηθώντας έτσι στη δημιουργία ενός μεγάλου σωρού στην άκρη της πίστας.
@michalischarkiolakis#funny #crete #wedding #forfun #zeimpekiko #malia #glenti #weddingtiktok #weddingcomedy #weddingincrete♬ πρωτότυπος ήχος – Μιχάλης Χαρκιολάκης
Μετά τον γάμο θα έχει μία χαλαρή εκδήλωση, έτσι για το καλό», γράφει χιουμοριστικά ο χρήστης που ανάρτησε το βίντεο.
Το σκηνικό παραπέμπει στην γνωστή σε όλους ταινία «Όλα είναι δρόμος» και συγκεκριμένα, την χαρακτηριστική σκηνή με την ατάκα «Ηλία ρίχ’το», όπου ο πρωταγωνιστής αποφασίζει να «γλεντήσει» γκρεμίζοντας όλο το κέντρο νυχτερινής διασκέδασης.
Το βίντεο έχει γίνει ήδη viral στο TikTok μαζεύοντας χιλιάδες likes, αλλά και αναδημοσιεύσεις.
- Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για τον κουρκουμά και τα πολλαπλά οφέλη του
- Άστατος ο καιρός, με βροχές και περιορισμένη ορατότητα
- Μάικλ Σάντελ: Ο πεσιμιστής ακαδημαϊκός του Χάρβαρντ που αποδείχτηκε προφήτης
- To χρώμα φωτός που τα βάζει με το άγχος
- Οι Ευρωπαίοι δεν είναι Αμερικανοί – Οι γίγαντες της ΑΙ δεν ανησυχούν αν πέφτουν θύματα παρακολούθησης
- Τέλος στο «μπλόκο» των μεταβιβάσεων – Πώς θα πουλάτε ακίνητα με χρέη και κατασχέσεις







