Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ρίτα Γουίλσον και ένας γάμος α λα ελληνικά

Η Ρίτα Γουίλσον και ένας γάμος α λα ελληνικά

Η Ρίτα Γουίλσον θα πάει στην Κρήτη

Η Ρίτα Γουίλσον, η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του Τομ Χανκς, αναμένεται σε λίγες εβδομάδες να εγκαταλείψει την Αντίπαρο και τις διακοπές της στο πανέμορφο αυτό νησί των Κυκλάδων για να μεταβεί στην Κρήτη, προκειμένου να προετοιμάσει έναν… γάμο. Στην πραγματικότητα έναν χολιγουντιανό γάμο και μάλιστα τον «Γάμο No 3».

Πρόκειται για την «πιο ελληνική» ταινία του Χόλιγουντ, το «My Big Greek Fat Wedding» ή «Γάμος α λα ελληνικά Νο 3». Ηδη γυρίστηκαν με εμπορική επιτυχία, αλλά εκτός Ελλάδας, το «Γάμος α λα ελληνικά» και το «Γάμος α λα ελληνικά Νο 2». Στην Αντίπαρο, όπου βρέθηκε την περασμένη Κυριακή μαζί με το πρωθυπουργικό ζεύγος, η Ρίτα Γουίλσον αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα της δημοφιλούς ταινίας «My Big Greek Fat Wedding No 3» θα αρχίσουν στην Κρήτη στις 15 Οκτωβρίου.

Η Νία Βαρντάλος, σεναριογράφος και πρωταγωνίστρια αυτής της ταινίας, είχε το τελευταίο διάστημα επικοινωνία με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη δηλώνοντάς του ότι η ταινία θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με όλο το καστ.

Η Ρίτα Γουίλσον, που απέκτησε μαζί με τον σύζυγό της την ελληνική ιθαγένεια, είναι ηθοποιός, δημιουργός τραγουδιών και παραγωγός, εμφανίστηκε σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες, όπως οι «Runaway Bride» και «Larry Crowne», ενώ την είδαμε και σε τηλεοπτικές σειρές, όπως οι «Girls» και «Good Wife». Επίσης ήταν παραγωγός στην επιτυχημένη ταινία «Mamma Mia!» και παράλληλα γράφει συχνά ελληνοκεντρικά θέματα στο blog της «Washington Post». Το «Γάμος α λα ελληνικά Νο 3» είναι μόνο μία από τις 18 συνολικά παραγωγές του Χόλιγουντ που γυρίζονται ή που θα γυριστούν στην Ελλάδα μέσα στο 2021.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024