Mαρία Κορινθίου – Διαγνώστηκε με κοροναϊό ενώ ο άντρας της βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο
Θετική στον κοροναϊό και η Μαρία Κορινθίου μετά τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη
Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ότι είναι θετική στον κοροναϊό. Η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη θέα από το παράθυρο του δωματίου της, ενημερώνοντας έτσι τους followers της ότι νοσεί από κοροναϊό.
Μέχρι στιγμής η Μαρία Κορινθίου έχει ήπια συμπτώματα, αντίθετα με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και μέρες.
Η ανάρτηση της ηθοποιού έγραφε:
«Δυστυχώς εχθές διαγνωστικά και εγώ με Covid….. Η Ισμηνούλα όχι, και ελπίζω να το προλάβαμε. Είμαι κλειδωμένη στο δωμάτιο δεν βγαίνω καθόλου για να μπορέσω να προφυλάξω το παιδί.
Αυτές τις μέρες δεν είχα βγει καθόλου από το σπίτι από την στιγμή που ο Γιάννης νόσησε, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρη, μέσα στις μέρες που προβλέπονται, αν θα εκδηλωνόταν και σε εμένα. Αυτή είναι μια προσωπική ευθύνη που πρέπει να παίρνεται όλοι σε τέτοιες καταστάσεις για να μπορούμε να προφυλάσσουμε τους γύρω μας…..δυστυχώς εκδηλώθηκε Τετάρτη βράδυ και Πέμπτη πια επίσημα με rapid.
Προς το παρών έχω πολύ ήπια μορφή γρίπης με τα μόνο συμπτώματα: δέκατα, καθόλου όσφρηση και γεύση. Ο Γιάννης είναι σταθερά, με το οξυγόνο του λίγο να ανέβηκε. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ Ο Νοέμβριος έρχεται άγριος..» έγραψε η Μαρία Κορινθίου.
- Νέο άλμπουμ, παλιοί λογαριασμοί και ένα μεγάλο ερώτημα: Τι σκεφτόμαστε σήμερα όταν ακούμε τον Morrissey;
- Φουλ για πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, έπεσε ο Παναθηναϊκός – Οι πιθανότητες για τη regular season της Euroleague (pic)
- Συρία: Νέα κλιμάκωση – Η συμφωνία με τη Δαμασκό «δεν ισχύει πλέον» δηλώνουν οι Σύροι Κούρδοι
- Αναθεώρηση όρων δόμησης στο Λουτράκι
- Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Φαραντούρης και με τη «βούλα» της Επιτροπής Δεοντολογίας
- Σε επιφυλακή ο Δήμος Αθηναίων για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων

