Νέα Ερυθραία – Προφυλακιστέος ο «Σαμουράι» που σκότωσε τον 43χρονο – Οδηγείται στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού
Σε βάρος του κατηγορούμενου ασκήθηκε ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα
Στο ψυχιατρείο των φυλακών του Κορυδαλλού μετά την απόφαση για την προφυλάκισή του οδηγείται ο 40χρονος, ο οποίος το περασμένο Σάββατο σκότωσε στην Νέα Ερυθραία υπάλληλο εταιρείας φυσικού αερίου ενώ τραυμάτισε έναν ακόμη.
Σε βάρος του κατηγορούμενου ασκήθηκε ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα. Μετά την απολογία του σήμερα κρίθηκε προφυλακιστέος αλλά θα κρατηθεί στο ψυχιατρείο μέχρι να ολοκληρωθεί η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που ζήτησε η ανακρίτρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες όση ώρα έμεινε στο ανακριτικό γραφείο ο δράστης δεν ήταν σε θέση να απαντήσει με σαφήνεια στις ερωτήσεις της δικαστικής λειτουργού.
- Πλοία του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ συγκρούστηκαν στην Καραϊβική [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ κλείνουν το γραφείο της DEA στη Δομινικανή Δημοκρατία εξαιτίας κατηγοριών για διαφθορά
- Συμφωνία Ταϊβάν – ΗΠΑ με μείωση των δασμών και αύξηση των αγορών αμερικανικών προϊόντων
- Γουατεμάλα: Ο δημοσιογράφος Ρουβέν Σαμόρα βγαίνει από τη φυλακή και τίθεται σε κατ’ οίκον κράτηση
- Από «ζόμπι» σε γίγαντα της AI – Πώς η SK Hynix έγινε ο κρυφός σύμμαχος της Nvidia
- Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πέτρος Μάνταλος






