Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη με 2-1 για την 7η αγωνιστική της Super League και ανέβηκε και πάλι στην κορυφή της.
Οι Ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος, πετυχαίνοντας και τα δυο τέρματα της νίκης με Αγκιμπού Καμαρά και Μασούρα, ενώ στην επανάληψη ο Δικέφαλος του Βορρά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με το τέρμα του Μουργκ.
Στο φαληρικό γήπεδο ο Ολυμπιακός σταμάτησε και το εκτός έδρας σερί του ΠΑΟΚ.
Οι Θεσσαλονικείς είχαν κερδίσει και τα τρία πρώτα για το πρωτάθλημα και συνολικά έξι διαδοχικά παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις.
Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε νικήσει εκτός έδρας τους ΟΦΗ (1-3), Παναιτωλικό (1-2) και Αστέρα Τρίπολης (0-1), ενώ στην Ευρώπη έχει πάρει διπλά με Ριέκα (0-2), Λίνκολν (0-2) και Κοπεγχάγη (1-2).
Ο Ολυμπιακός λοιπόν έβαλε φρένο στον ΠΑΟΚ και έσπασε το εκτός έδρας αήττητό του, με τον Δικέφαλο να έχει τελευταία ήττα στις 12 Μαΐου, πάλι από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τον Μασούρα να είναι και πάλι εκείνος που είχε σκοράρει κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Ανεξαρτήτως έδρας ο ΠΑΟΚ ήταν αήττητος στα προηγούμενα οκτώ επίσημα παιχνίδια του, πέντε από αυτά για το πρωτάθλημα.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός είναι στα playoffs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός… έρχεται και το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι είναι ρεαλιστικό.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.