Το Αύριο Μας Ανήκει – H Έλλη εντοπίζει το σπίτι που κρύβεται ο Πασχάλης
Τι θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό επεισόδιο
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο «Αύριο Μας Ανήκει», την αγαπημένη σειρά του MEGA που προβάλλεται Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 18:40.
Στο σημερινό (25/10) ο Μένιος παίρνει την μεγάλη απόφαση, κι όσο κι αν υποφέρει, καταθέτει στην Αστυνομία όλα όσα γνωρίζει για την εμπλοκή του Πασχάλη στην έκρηξη.
Την ίδια ώρα η Έλλη καταφέρνει να εντοπίσει το σπίτι στο οποίο κρύβεται ο Πασχάλης με τον Κωστή και επιχειρεί να πλησιάσει το παιδί.
Ο Πασχάλης θα την εμποδίσει και θα έχουν μια εκ βαθέων συζήτηση, όπου εκείνος θα παραδεχτεί τα πάντα.
Ο Νικηφόρος προσπαθεί να παρηγορήσει την Φανή, ενώ η Νικολέττα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Δείτε το τρέιλερ
Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Μουτάφη, Αντώνης Καρυστινός, Αλέξανδρος Σταύρου, Αντώνης Βλοντάκης, Λένα Δροσάκη, Ηρώ Πεκτέση, Κωνσταντίνος Λάγκος, Αλέξανδρος Πέρρος, Γεωργία Μαυρογεώργη, Μαρία Μαραγκού, Σοφία Μανωλάκου, Νικολέττα Καρρά, Νίκη Σερέτη κ.ά.
Στον ρόλο του Ντάλα, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος και στον ρόλο της Αλεξάνδρας, η Κοραλία Καράντη.
«ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ» ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 18:40 ΣΤΟ MEGA
#ToAvrioMasAnikei
#ToMegaToKalo
#MegaNeoProgramma
Facebook: @megatvcom
Twitter: @megatvofficial
Instagram: @megatvcom
- Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με πυραύλους και drones στο Κίεβο και άλλες πόλεις
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί έποικοι καταστρέφουν 15 σπίτια Παλαιστινίων σε χωριό κοντά στην Ιεριχώ
- Ουκρανία: 4 νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας
- Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ρέμα στο Πικέρμι – Καθίζηση στο Πολύγωνο – Διακοπές κυκλοφορίας

