Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπήκε δειλά δειλά στο NBA το 2013 κι έφτασε να αποτελεί μια από τις κορυφαίες ατραξιόν του «μαγικού κόαμου». Πλέον εκτός από κορυφαίος αμυντικός, πιο βελτιωμένος παίκτης, all-star και μέλος καλύτερων πεντάδων και καλύτερων αμυντικών πεντάδων είναι και πρωταθλητής, με στόχο να επαναλάβει την κατάκτηση της μπασκετικής κορυφής.
Από το ξεκίνημα του μέχρι και σήμερα έχει αλλάξει πολύ σωματικά, όμως δεν έχει αποχωριστεί ποτέ το «34» στη φανέλα.
Ο ίδιος αποκάλυψε τον λόγο πίσω από την επιλογή του αριθμού αυτού, που σχετίζεται με την οικογένειά του, όπως η πλειοψηφία όσων κάνει.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Η μητέρα μου γεννήθηκε το 1963 και ο πατέρας ου το 1964. Οπότε πήρα τους δύο αριθμούς, το 3 και το 4 κι επέλεξα το «34». Ο αδερφός μου ο Θανάσης πήρε την αντίθετη εκδοχή, δηλαδή το «43».
Άλλη μια ιστορία που δείχνει την αφοσίωση αυτού του παιδιού στην οικογένεια του, που φρόντισε να παραμείνει προσγειωμένος, καταφέρνοντας να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας του ούτε στο ελάχιστο και εκείνος εξακολουθεί να την έχει ως προτεραιότητα.
Η Εθνική πόλο σαρώνει τους πάντες στο διάβα της μέχρι στιγμής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο και ο Στέλιος Αργυρόπουλος κλέβει την παράσταση με τα εκπληκτικά γκολ που πετυχαίνει.
Ο Άρης θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (18/1, 17.00) εκτός έδρας παιχνίδι στη Λάρισα, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα.
Ευχές για την κατάκτηση του τροπαίου του Κόπα Άφρικα έστειλε ο Ολυμπιακός στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί βασικός στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης ανάμεσα στο Μαρόκο και τη Σενεγάλη το βράδυ της Κυριακής.