
Κώστας Μπίγαλης – «Αναγκάστηκα να δανειστώ χρήματα για να επιβιώσω»
Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την δύσκολη περίοδο της καραντίνας
Ο τραγουδιστής Κώστας Μπίγαλης αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως την περίοδο της καραντίνας, όπου είχαν σταματήσει όλες οι συναυλίες και τα ζωντανά προγράμματα, είχε φτάσει σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση.
Όπως δήλωσε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου:
«Μετά από 1,5 χρόνο αυτής της φοβερής διακοπής που πραγματικά εμάς τους καλλιτέχνες μας έχει τσακίσει γιατί οι περισσότεροι δεν είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι. Αλλά καταλαβαίνετε ότι φτάσαμε σε κάποια σημεία να δανειζόμαστε 20αρικα ο ένας από τον άλλον για να επιβιώσουμε. Τώρα δηλαδή να πω δεν έχω και να κάνω ένα τηλέφωνο και από τον χώρο που ξέρω εγώ, είναι συγκινητική η υποστήριξη που είχαμε όλο αυτό το διάστημα» εκμυστηρεύτηκε ο Κώστας Μπίγαλης.
- Πώς δρούσε το κύκλωμα που παρίστανε τους «υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ»
- Game On: Η Φελίσια Τσαλαπάτη μαθαίνει τα μυστικά της Άρσης Βαρών από τον Θοδωρή Ιακωβίδη
- Διεθνής αναγνώριση για τον πολυαθλητικό Ολυμπιακό: «Παραμένει κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ με τους περισσότερους τίτλους» (pic)
- Ακαθάριστα οικόπεδα: Τα SOS για καθαρισμό, δήλωση και πρόστιμα
- Φροντίδα είναι η προσοχή που δίνεις σε όλα εκείνα που έχουν σημασία για το μωράκι σου
- Γιώτα Τσιμπρικίδου: Γέννησε το πρώτο παιδί της – Το φύλο του νεογέννητου




