Η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να είναι μαζί με την μητέρα της, η οποία πάσχει από λευχαιμία.
Λίγους μήνες νωρίτερα η Σίσσυ Χρηστίδου είχε αποκαλύψει ότι η μητέρα της πάσχει από λευχαιμία και πως σύντομα θα κάνει μεταμόσχευση.
«Ακόμη δεν έχουμε προχωρήσει στη μεταμόσχευση, περιμένουμε. Είμαστε αισιόδοξοι. Τώρα βγήκε από το νοσοκομείο. Η μαμά μετά από τρεις μήνες είναι στο σπίτι και αυτό έχει δώσει και στην ίδια πολύ μεγάλη δύναμη και χαρά», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.
Σήμερα το μεσημέρι η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία από το αιματολογικό τμήμα και έγραψε: «Σκεφτόμαστε θετικά».
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.