Άντζελα Δημητρίου – Η Λαίδη επιστρέφει στην πίστα – Με ποιον θα εμφανίζεται
Το νέο σχήμα πρόκειται να ξεκινήσει το Νοέμβριο
Στις αθηναϊκές πίστες πρόκειται να επιστρέψει, σύμφωνα με πληροφορίες του okmag.gr η Άντζελα Δημητρίου από τις 15 Νοεμβρίου.
Η Λαίδη του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού φαίνεται πως θα εμφανίζεται μαζί με τον Χρήστο Χολίδη – και μάλιστα σήμερα οι δυο τους θα φωτογραφηθούν για την αφίσα.
Η Άντζελα Δημητρίου και ο Χρήστος Χολίδης ήθελαν πολύ να συνυπάρξουν στην ίδια σκηνή αφού έχουν προσπαθήσει και στο παρελθόν να είναι στο ίδιο σχήμα αλλά τελικά δεν έγινε η συνεργασία.
Να θυμίσουμε ότι το προηγούμενο διάστημα η Άντζελα Δημητρίου εμφανιζόταν στο θέατρο Άλσος στο πλευρό του Τάκη Ζαχαράτου.
Μένει να δούμε αν φέτος η πανδημία θα αφήσει όντως τη συνεργασία να πραγματοποιηθεί.
Πηγή: okmag.gr
- ΣΕΠΕΕ: Στάσιμες οι πωλήσεις ενδυμάτων το 2025
- Γουλβς – Λίβερπουλ 2-1: «Κόκκινοι» για τα… θηρία, έχασαν και από τους «Λύκους»
- ΣΥΡΙΖΑ: Ρεκόρ αύξησης των ερευνώμενων υποθέσεων απάτης και σκανδάλων στην Ελλάδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0: Στον τελικό οι Μαδριλένοι, «άγγιξαν» επική ανατροπή οι Καταλανοί (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 04.03.2026]
- Οι σκληροπυρηνικοί στη Μόσχα ανησυχούν λόγω του Ιράν – Λένε ότι δεν πρέπει να εμπιστεύονται τον Τραμπ






