Κατερίνα Στανίση – Άναψε τα αίματα στο J2US – Ξέφρενο πάρτι από τα ζευγάρια του σόου
Τρελό κέφι στο τέταρτο λαιβ του σόου
Χαμός έγινε στο πλατό του J2US το βράδυ του Σαββάτου με τα ζευγάρια να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.
Στο σόου, ο Νίκος Κοκλώνης, η κριτική επιτροπή και οι καλεσμένοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και διασκέδασαν το κοινό.
Παρόλο που η Κατερίνα Στικούδη ήταν ήδη στο μαιευτήριο οι υπόλοιποι συντελεστές και ειδικά η Κατερίνα Στανίση κάλυψαν το κενό και με το παραπάνω.
Έκπληξη και πολύ κέφι μας επιφύλασσαν η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ο Νίκος Κοκλώνης, οι οποίοι ερμήνευσαν μαζί το «Λένε τόσα για μας».
Οι δυο τους φάνηκαν να το διασκέδασαν ιδιαίτερα, ενώ και τα σχόλια της κριτικής επιτροπής δεν ήταν τόσο άσχημα όσο τα περίμεναν. Μάλιστα, ο σύντροφος της Καινούργιου, Φίλιππος Τσαγκρίδης, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από το ντουέτο και έγραψε, «φωνάρες».
Δείτε το βίντεο
- Νέες απειλές Τραμπ: «Μπορεί να περάσουμε από την Κούβα αφού τελειώσουμε με το Ιράν»
- Πλοίο διέσχισε τα Στενά του Ορμούζ παρά τον ναυτικό αποκλεισμό των ΗΠΑ – «Προκαταρκτικές συνομιλίες» Λιβάνου και Ισραήλ
- Μία ασθενής, τρία θανατηφόρα αυτοάνοσα – Κυτταρική θεραπεία CAR-T δείχνει να κάνει θαύματα
- Συνταγή: Τάρτα με σπανάκι
- Ο νόμος του Ισραήλ για τη θανατική ποινή Παλαιστινίων δεν έχει να κάνει με την δικαιοσύνη, αλλά με τον εθνικισμό
- Φόβοι για νέο ανοδικό ράλι στις τιμές των καυσίμων – «Κάηκε» με ένα γέμισμα το Fuel Pass
- Επτά συλλήψεις στην Αϊτή μετά το ποδοπάτημα σε ιστορικό φρούριο με 25 νεκρούς
- Πέντε τρόποι για να «επανέλθεις» μετά το γιορτινό τραπέζι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442