Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τούνη και Νικηφόρος «μελαγχόλησαν» αλλά δεν έπεισαν

Τούνη και Νικηφόρος «μελαγχόλησαν» αλλά δεν έπεισαν

Όταν συγκεκριμένα έφτασε η σειρά της Μαρίας Μπακοδήμου για την κριτική της, η ίδια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της για αυτό που είδε από το τηλεοπτικό ζευγάρι

«Θα μελαγχολήσω» τραγούδησαν στο αποψινό live του J2US η Ιωάννα Τούνη και ο Νικηφόρος. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν εντυπωσίασαν τους κριτές.

Όταν συγκεκριμένα έφτασε η σειρά της Μαρίας Μπακοδήμου για την κριτική της, η ίδια εξέφρασε την δυσαρέσκεια της για αυτό που είδε από το τηλεοπτικό ζευγάρι.

«Παιδιά, δεν κατάλαβα αν φταίει ο τόνος… Εμένα αυτό που μου έλειψε ήταν η ειλικρίνεια. Βλέπω μια Ιωάννα τουρλωμένη και ποζάτη από την ώρα που άρχισε το τραγούδι χωρίς να υπάρχει το συναίσθημα της ερμηνείας. Δεν το καταλαβαίνω γιατί έχω δει την Ιωάννα διαφορετικά, έχω πει ότι μου αρέσει η αυτοπεποίθηση της, ο τρόπος που δουλεύει και αυτό που βγάζει. Σήμερα βρίσκω ένα στημένο πράγμα» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου. Από την άλλη, η Κατερίνα Λιόλου και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προκάλεσαν πανικό με την εμφάνισή τους!

Δείτε το απόσπασμα

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024