Τούνη και Αλεξάνδρου απαντούν στους followers πότε θα παντρευτούν
Το ζευγάρι αγκαλιασμένο απάντησε στις πιο προσωπικές ερωτήσεις
Σε ερωτήσεις για το επόμενη βήμα στη σχέση τους και τον έρωτά τους κλήθηκε να απαντήσει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.
Ο ίδιος, αγκαλιά με την Ιωάννα Τούνη απάντησε στους followers που ήθελαν να μάθουν περισσότερα για τη σχέση τους.
«Πότε θα της κάνεις πρόταση γάμου»; ήταν η πρώτη ερώτηση με τη Ιωάννα Τούνη να απαντά: «Σχετικά με αυτό έχει αναπτύξει μια θεωρία ο Δημήτρης. Λέει ότι 9 στις 10 προτάσεις γάμου που γίνονται από άντρα σε γυναίκα καταλήγουν σε διαζύγιο. Οπότε μου λέει, μήπως να κάνω πρόταση εγώ σε αυτόν για να πάει καλύτερα; Πείτε λίγο».
Σε άλλη ερώτηση για το αν σκέφτονται να παντρευτούν, η Ιωάννα Τούνη απάντησε: «Το σκεφτόμαστε, αρκεί να κάνω πρόταση γάμου εγώ στον Δημήτρη».
«Είμαι παραδοσιακός» σχολίασε με χιούμορ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.
Δείτε τα βίντεο με τις απαντήσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου
- Σεισμός 6 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες
- Ηγουμενίτσα: Απολογείται στον ανακριτή 50χρονος οδηγός φορτηγού που μετέφερε μισό τόνο κάνναβης «skunk»
- Σίνερ: Η νέα εποχή του τένις έχει ήδη το όνομά του
- Ρόδος: Μαχαίρωσε τέσσερις φορές την οικιακή βοηθό και την κλείδωσε σε δωμάτιο
- Digital Detox: Πώς να αποσυνδεθείτε σωστά
- Είναι αδιανόητο να αφήσουμε τον βασανισμένο σκυλάκο Τζόκερ χωρίς οικογένεια
- Φωτιά σε αστικό λεωφορείο – Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της Φυλής
- Έπος: Σκύλος έκανε «ντου» σε γήπεδο και έκανε… επίθεση! (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 04.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-melquizedeque-32598114-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442