Επεισόδια στη Λεωφόρο – Στο νοσοκομείο αστυνομικός μετά από επίθεση οπαδών
Ένταση στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στο περιθώριο του αγώνα Παναθηναϊκός – Ιωνικός για τη Super League, με έναν αστυνομικό να τραυματίζεται από επίθεση ομάδας οπαδών.
Αναταραχή επικράτησε λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ιωνικό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, καθώς ένας αστυνομικός δέχθηκε επίθεση και μάλιστα τραυματίστηκε και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες μια ομάδα περίπου πέντε ατόμων επιτέθηκε στον αστυνομικό έξω από τη θύρα 14 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο αστυνομικός τραυματίστηκε, διακομίστηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο και δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο.
Για το συμβάν, ωστόσο, δεν έχουν γίνει προσαγωγές ούτε πυροδοτήθηκε περαιτέρω ένταση στη διάρκεια του αγώνα ο οποίος διεξήχθη κανονικά.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.