Ελένη Δήμου – Η περιπέτεια της υγείας της
Η τραγουδίστρια Ελένη Δήμου περιέγραψε την περιπέτεια της υγείας της στον Νίκο Ευαγγελάτο
Η γνωστή τραγουδίστρια είχε δημοσιοποιήσει τις προηγούμενες ημέρες την μάχη της με τον κοροναϊός, όπου είχε χρειαστεί μάλιστα και να νοσηλευτεί.
« Κάποιοι θύμωσαν που μίλησα λίγο περίεργα για αυτούς που δεν εμβολιάζονται. Δεν πειράζει, βρε παιδιά, όταν κανείς είναι στο νοσοκομείο και ανησυχεί πάρα πολύ και τρομάζει και βιώνει την μοναξιά του Covid, είναι πολύ λογικό να τα βάλει με κόσμο», ανέφερε η Ελένη Δήμου.
Ευχαριστεί το προσωπικό του νοσοκομείου Γεννηματάς στο οποίο νοσηλεύτηκε και παράλληλα κάνει έκκληση στους ανεμβολίαστους να προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους καθώς είναι το μόνο ρεαλιστικό μέσο αντιμετώπισης της πανδημίας και δηλώνει πως πλέον είναι καλά και είναι στο στάδιο που προσπαθεί να ξεπεράσει όλες τις παρενέργειες της νόσησης.
- Γιώργος Νταλάρας: «Χωρίς την Άννα θα ήμουν σχεδόν ένα τίποτα, ήμουν ένα χαμίνι του δρόμου»
- Η τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της κατασκοπείας
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (26/12): Πού θα δείτε Βίρτους-Ολυμπιακός και τον… Ελ Κααμπί
- Ρωσία: Έξι χρόνια κάθειρξης στον επικεφαλής κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς
- Τι γνωρίζουμε για το χριστουγεννιάτικο χτύπημα του Τραμπ σε βάση του Ισλαμικού Κράτους στη Νιγηρία
- Ολυμπιακός: Ψάχνει μεγάλο διπλό στην Μπολόνια κόντρα στη Βίρτους





