Περιστέρι – 6χρονο παιδί περπατούσε μόνο του στο δρόμο – Το βρήκε ηλικιωμένος
Το παιδί βρέθηκε κοντά σε σχολικό συγκρότημα
Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία καθώς το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε 6χρονο κοριτσάκι να περιφέρεται μόνο του σε δρόμο στο Περιστέρι.
Ήταν στις 09:30 το πρωί όταν ένας ηλικιωμένος που περπατούσε σε δρόμο στο Περιστέρι, βρήκε το μικρό κορίτσι μόνο του.
Το παιδί, από το Κονγκό όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, βρέθηκε κοντά σε σχολικό συγκρότημα και ο ηλικιωμένος άνδρας θεώρησε πως υπήρχε πιθανότητα να πρόκειται για παιδάκι νηπιαγωγείου ή δημοτικού.
Πήγε, λοιπόν, μαζί με το παιδί και ρώτησε τόσο στο νηπιαγωγείο όσο και στο δημοτικό που βρίσκονται κοντά, αν το παιδί είχε φύγει από εκεί, αλλά η απάντηση των δασκάλων ήταν αρνητικοί.
Στο παιδί δόθηκε κάτι να φάει, καθώς φαινόταν νηστικό.
Σύμφωνα με το newsit, το κοριτσάκι ήταν καθαρό, σαν να είχε φύγει από κάποιο σπίτι και φορούσε παντόφλες, αλλά δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν μαζί του για περισσότερα, καθώς μιλούσε μόνο γαλλικά.
Οι εκπαιδευτικοί κάλεσαν την αστυνομία, που έφτασε στο σημείο και παρέλαβε το παιδί αλλά και τον ηλικιωμένο, ο οποίος ακολούθησε για να δώσει κατάθεση.
- Μεξικό: Εξέδωσε στις ΗΠΑ 37 φερόμενα ως μέλη συμμοριών
- Νίγηρας: Σφαγή 31 αμάχων σε επίθεση που αποδίδεται στους τζιχαντιστές
- Ισραήλ: «Σε υψηλή ετοιμότητα» για το Ιράν και σε «συντονισμό» με τις ΗΠΑ
- ΕΕ – ΗΠΑ: «Στοίχημα με ρίσκο» αποκαλεί ο CEO της UBS την αποεπένδυση από την αμερικανική οικονομία
- Ο Τραμπ είχε μια «πολύ σημαντική τηλεφωνική επικοινωνία» με τον Ερντογάν που «συμπαθεί πολύ»
- ΗΠΑ: Μαίνεται η επιδημία ιλαράς λόγω της δυσπιστίας έναντι των εμβολίων
