
Ευχάριστα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Σε πελάγη ευτυχίας η παρουσιάστρια
Ευχάριστα νέα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Η εκπομπή MEGA Καλημέρα συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα του τηλεοπτικού ρεπορτάζ.
Το επόμενο Survivor αναμένεται να διαρκέσει περισσότερο από όλα τα προηγούμενα, ενώ το πρώτο επεισόδιο ίσως βγει «στον αέρα» μέσα στο Δεκέμβρη.
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μετά από μια περίοδο αναζήτησης, μπήκε τελικά σε… τηλεοπτική κουζίνα με το «Κάτι ξαναψήνεται», ενώ ετοιμάζεται να κάνει και μια δεύτερη εκπομπή με θέμα το Survivor, εδραιώνοντας τη σχέση της με τον ΣΚΑΙ.
Στην ΕΡΤ, τονωτικές ενέσεις με γερές… δόσεις celebrity ετοιμάζονται για το τηλεπαιχνίδι «Δες και βρες» του Νίκου Κουρή, οι οποίοι θα παίζουν κάθε Παρασκευή για φιλανθρωπικό σκοπό.
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
- Γιάννης Αϊβάζης: Ερωτευμένος ξανά μετά το διαζύγιο με την Κορινθίου
- Κουτσούμπας: Στο καλό και να μας γράφετε κύριε Μητσοτάκη – Δεν υπάρχει έντιμη διαχείριση της ανεντιμότητας
- Φάμελλος: Αρχιερέας της τοξικότητας ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Πώς σας κρατάει ο Λαζαρίδης;
- Άρση Βαρών: Η αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
- Ανδρουλάκης: Εκλογές τώρα, απατηλό όνειρο η τρίτη θητεία ΝΔ

