Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξανά μαζί Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ σε νέο θρίλερ

Ξανά μαζί Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ σε νέο θρίλερ

Οι Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ θα πρωταγωνιστούν και θα είναι και παραγωγοί της ταινίας μέσω των εταιρειών τους Smokehouse Pictures και Plan B Entertainment

Οι Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ πρόκειται να επανασυνδεθούν για ένα νέο θρίλερ από τον σκηνοθέτη του «Spider-Man: Homecoming» Τζον Γουότς.

Ο Γουότς, ο οποίος ήταν σκηνοθέτης και του σίκουελ του 2019 «Spider-Man: Far From Home» θα υπογράφει το σενάριο, θα σκηνοθετήσει και θα είναι παραγωγός της ταινίας, που δεν έχει προς το παρόν τίτλο.

Οι Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ θα πρωταγωνιστούν και θα είναι και παραγωγοί της ταινίας μέσω των εταιρειών τους Smokehouse Pictures και Plan B Entertainment.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν συμπρωταγωνιστήσει στο παρελθόν σε πολλά κινηματογραφικά έργα, στην τριλογία Ocean’s και στην ταινία του 2008 Burn After Reading με σκηνοθέτες τους αδελφούς Κοέν.

Σύμφωνα με το HTR, οι εταιρείες Sony, Lionsgate, Apple, Netflix, Amazon, Annapurna, Universal, MGM και Warner Bros διεκδικούν το πρότζεκτ.

Ενώ υπάρχουν λίγες πληροφορίες για την ταινία, περιγράφεται ως αφήγηση της ιστορίας «δύο μοναχικών τύπων που τους έχει ανατεθεί η ίδια αποστολή».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024