
Σέρρες – 23χρονη τραυμάτισε τον σύντροφό της με αιχμηρό αντικείμενο μετά από καβγά
Άσχημη κατάληψη είχε καβγάς ζευγαριού στις Σέρρες.
Στο Γενικό Νοσοκομείο στις Σέρρες νοσηλεύεται ένας 42χρονος άνδρας, μετά από καβγά που είχε με την 23χρονη σύντροφό του.
Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν το ζευγάρι λογομάχησε έντονα, με την 23χρονη να τραυματίζει με αιχμηρό αντικείμενο τον 42χρονο σύντροφό της, στην κοιλιακή χώρα, όπως αναφέρει το thestival.gr.
Δεν κινδυνεύει η ζωή του
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης των Σερρών, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Από το Αστυνομικό Τμήμα Σερρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της 23χρονης για επικείμενη σωματική βλάβη και για τη νομοθεσία περί ενδοοικογενειακής βίας.
- Αυξημένη τρομοκρατική απειλή για βασικές ευρωπαϊκές υποδομές – Επιστολή από ΕΕ
- Βασίλης Ρίζος: Το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον γιο της Θεανώς Φωτίου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή
- Τρομερός Σιμεόνε: Υποκλίθηκε στον Γκριεζμάν και τον… προειδοποίησε ότι θα γίνει αλλαγή αν δεν τρέχει! (vid)
- Θεσσαλονίκη: 17χρονος Αιγύπτιος κατηγορείται για βιασμό 14χρονης που τον φιλοξενούσε στο σπίτι της
- Με το βλέμμα στον δοκιμαζόμενο Λίβανο – Η Συρία μεταξύ ανάσχεσης και διάχυσης της κρίσης
- Στείρωση σκύλου και γάτας: Μια εξατομικευμένη ιατρική απόφαση – Τα υπέρ και τα κατά




