Σάσα Σταμάτη – Πλάνα από τις πρόβες της με τον Θέμη Αδαμαντίδη για το Just the 2 of Us
Πρόκειται για ένα από τα πιο ανατρεπτικά ζευγάρια της σεζόν
Το Just the 2 of Us έκανε την πρεμιέρα του το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και δεν έλειψαν και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις.
Την παράσταση έκλεψαν η Σάσα Σταμάτη που τραγουδώντας στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη πρόσφερε στο κοινό μια ανατρεπτική εμφάνιση.
Το αναπάντεχο δίδυμο ερμήνευσε το διάσημο λαϊκό τραγούδι «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο».
Το ταπεραμέντο της Σάσας Σταμάτη θα ήταν αρκετό για να μας μείνει αξέχαστη, όμως όπως ήταν αναμενόμενο έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στη διάρκεια των… διαλόγων με τους κριτές.
Τώρα, Σάσα Σταμάτη και Θέμης Αδαμαντίδης έχουν ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζονται πυρετωδώς για το επόμενο live.
Παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής οι λεπτομέρειες για την εμφάνισή τους δεν είναι γνωστές, η δημοσιογράφος μας άφησε να πάρουμε μια ιδέα από τις πρόβες τους μέσα από δυο stories.
Είμαστε σίγουροι πως ετοιμάζουν κάτι ακόμη πιο δυνατό, αφού την ημέρα που θα προβληθεί το επόμενο επεισόδιο η γνωστή παρουσιάστρια θα έχει και τα γενέθλιά της!
Δείτε τα stories:
- Ryanair: Ανακοίνωσε στους εργαζομένους ότι κλείνει τη βάση της στη Θεσσαλονίκη – Το «παράθυρο» που αφήνει
- Ιταλία: Παγώνια προκαλούν εμφύλιο σε χωριό – «Δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε από τις κραυγές»
- Άνδρος: Το χρονικό της βύθισης του «CORSAGE C» – Ο πλοίαρχος αποκοιμήθηκε στο πηδάλιο – Τι ισχυρίζεται ο ίδιος
- ΠΑΕ Ολυμπιακός για Σταύρο Τσώχο: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του»
- Συνεργασία του δήμου Αλεξανδρούπολης με πόλεις της Γερμανίας
- Δυναμική παρέμβαση φοιτητών στο Μέγαρο Μαξίμου – «Τα σχέδια για αναθεώρηση του άρθρου 16 δεν θα περάσουν»

